Klantvriendelijk en duidelijk uitleg

Klantvriendelijk en duidelijk uitleg

Helemaal top!!

Nette en fijne dokter. Alles ging netjes en snel.

Professioneel, duidelijke uitleg en heel erg vriendelijk.

Fantastisch

Wat een uitkomst de thuisvaccinatie. Gewoon met 2 personen tegelijk thuis gevaccineerd in het weekend, lekker efficiënt, ik houd ervan. Alles werd netjes uitgelegd en in overleg werd bepaald welke vaccinaties nodig zijn. Echt een aanrader. Enige minpuntje zou zijn dat ze telefonisch niet zo goed bereikbaar zijn. Ik had m’n afspraak online verkeerd ingepland en wilde die graag omzetten, maar kreeg niemand te pakken. Ze gaven later aan dat ik beter even had kunnen mailen, dus dat weet ik voor de volgende keer.

Goed en snel geholpen

Op korte termijn een afspraak kunnen plannen. In het weekend, dus erg fijn voor werkenden. Goed en duidelijk advies, erg fijn geholpen met de vaccinaties.

Vriendelijk & duidelijk

Vriendelijke man, leg alles goed uit.

Goed geholpen en vriendelijke service

Heel fijn, zeker met kinderen, dat thuis de vaccinaties gegeven kunnen worden

Zeer positief. Professioneel geholpen.

Arts was heel vriendelijk en zorgvuldig. Uitstekende uitleg.

Arts kwam mooi op tijd. Ze heeft alles goed uitgelegd, folders achtergelaten, soepel geprikt. Geen enkel minpunt of aandachtspunt. Prettig!

Snel en duidelijk

Ervaren arts duidelijke advies werd snel geholpen

Heel fijn dat het zo kan. Aardige Arts

Fantastische service. Fijne prikster!

Erg blij dat ik op deze manier een griepprik kon krijgen

Vriendelijk en kundig

Duidelijke voorlichting

goed georganiseerd en uitgevoerd!

Eenvoudig, aardig, snel en gemakkelijk vaccinaties regelen.

Eenvoudig digitaal een afspraak in te plannen op het moment dat het schikt. En mooi bijgewerkt in het gele boekje.

Gewoon goed.

Goede uitleg en goed gevaccineerd. Helemaal prima.

Snel duidelijk en concreet.

Fijn dat het bij je thuis mogelijk is. Duidelijke voorlichting en uitleg gekregen, ruimte voor vragen. De vrouw was rustig en efficiënt.

zeer tevreden

zeer tevreden

Perfect!

Makkelijk aan huis, goed geïnformeerd vooraf. Vriendelijke arts! Perfect wat ons betreft.

goede arts, goed prikker

Goede arts, relaxed... goede uitleg. perfecte prikker

As expected

As expected

Deskundig, vriendelijk en mooi op tijd.

Professionele en betrouwbare organisatie.

Snel en goed

Snelle service! Super fijn dat het thuis kan.

Excellent experience, easy and quick

We had an excellent experience getting flu shots for the family. The doctor was kind and efficient, and was patient with our child's anxiety. Highly recommend!

• Would you recommend us? Yes

Altijd goed!

Al jaren laat ik door Thuisvaccinatie mijn vaccinaties zetten, altijd fijn dat ze langskomen op werk of thuis. Veel fijner dan ergens naartoe moeten en dan op je beurt wachten. Kan het iedereen aanraden!

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp