prettige medewerkster

Ze nam de tijd en legde alles rustig uit. Hartstikke fijn dat ze ook aan huis komt.

Makkelijk, snel en effectief

De arts belde op toen hij vertrok en ongeveer over een half uur bij mij zou zijn. Ik had dit niet verwacht, maar dit was wel fijn. Hij legde alles goed uit en de vaccinatie was zo gepiept. Makkelijk, snel en effectief!

Goede deskundige service

Prima en snel geholpen en geïnformeerd. Beetje verwarrend overde tijd, maar verder prima geregeld. Was al de tweede keer

De man die bij ons thuis kwam was heel duidelijk en kundig!

Bij ons thuis liep alles gesmeerd. Maar op kantoor zijn er nog wat verbeterpuntjes: We hadden een week voor de afspraak aangegeven dat onze bestemming zou wijzigen, dus vroegen we ons af of er dan andere vaccinaties nodig waren. Na niks meer gehoord te hebben, op de dag van afspraak toch even gebeld. Kregen we te horen dat we dezelfde vaccinaties zouden krijgen. Toen ik vroeg of het mogelijk was om voor mezelf extra rabiës vaccinatie te krijgen, kreeg ik te horen dat ik daar te laat mee was. Een paar uur later kregen we alsnog een mail dat we andere vaccinaties zouden krijgen. En toen weer wat later de arts ons thuis kwam prikken, vertelde hij dat hij zonder problemen extra rabiës vaccinaties mee had kunnen nemen, als hij even geïnformeerd was. Gelukkig had hij heel toevallig een reserve in zijn auto

geweldig

prettig

Snelle reactie op mail vriendelijk bezoek

Het regelen was eenvoudig via de site, tijdens het bezoek deskundig en goed advies

Vriendelijke en adequate behandeling

Zie boven

Prettig dat het in je eigen omgeving de vaccinatie gezet kan worden . Word Hygiënisch gewerkt .

Vriendelijke en behulpzame arts

Het tijdsblok dat werd aangegeven klopt niet helemaal waardoor afspraken later op de dag moesten worden verzet. De arts was zeer vriendelijk en behulpzaam en heeft veel informatie gegeven. Het inschrijven en maken van de afspraak was een tijdrovende klus maar uiteindelijk helder en duidelijk. Al met al een prima ervaring en voor herhaling vatbaar indien nodig.

Gemakkelijk en klantvriendelijk

Communicatie is snel en duidelijk. Het reisadvies wordt op maat gemaakt en een afspraak kan op zeer korte termijn gemaakt worden. Tijdens de afspraak krijg je ook nog extra informatie en verdere tips. Heel erg fijn!

grondige uitleg

het was heel fijn om een goede uitleg te krijgen wat wij met onze medicijnen evt te wachten kan staan. Alles perfect

Alles verliep prima, echt fijn zo aan huis.

Prima ervaring.

Uitstekend ervaring

Op tijd en goede service

Uitstekend, duidelijk en snel

Duidelijke uitleg, zeer vriendelijke vrouw en snel in te plannen en gedaan

Goede service, prima geregeld!

Goede service, kundige en vriendelijke arts. Hield mij goed op de hoogte dat hij wat later kwam. Makkelijk dat je voor vaccinaties niet de deur uit hoeft. Geen gedoe met parkeren elders. Qua kosten niet duurder als ergens anders

top

erg praktisch

Fijn dat het geregeld kan worden om zulke vaccinaties thuis te ontvangen.

Erg tevreden over deze dienstverlening. Professionele voorlichting.

Professioneel

Lieve dame die voorzichtig prikt en pijnloos prikt

De arts was correct en zeer goed voorbereid.

Professioneel, vlot en goede info

Bedankt! Aan huis, op tijd, goede informatie en vaccinaties snel gezet.

Top geregeld, prima communicatie

Fijn om zelf een tijdstip te kunnen kiezen. Hygiëne maatregelen ivm corona prima uitgelegd in de email en toegepast door de bezoekende arts.

Handig en je hoeft de deur niet uit

De arts was netjes op tijd. Prima geregeld alles. Je hoeft de deur niet uit. Je hebt geen reistijd, geen reiskosten. Gewoon aan je eettafel gevaccineerd. Goede adviezen over muggenbestrijding etc.

Deskundige en vriendelijke medewerker

Perfect geregeld en goed advies.

Uitstekend geregeld

Afspraak duidelijk.