Zeer prettig en efficiënt

De uitleg was goed. De arts bereidde eerst alles voor zodat de kinderen nog even voor de TV konden blijven en het prikken daarna heel efficiënt en snel kon gebeuren. Heel fijn dat het zo thuis kan!

niets dan lof

keurig op tijd, prima uitleg en zeer behulpzaam voor de vragen die wij stelden.

Niks op aan te merken!

Fijne handeling

Het ging effectief en was een aardig persoon. Heb ook nog extra informatie ontvangen over andere belangrijke dingen. Dat was erg fijn!

Heel prettig en professioneel.

Heel prettig om het hele gezin in één keer thuis gevaccineerd te krijgen op een zelf gekozen dag en tijdstip. Vaccinaties werden door een arts vakkundig uitgevoerd. Verder werd er nog extra informatie verstrekt met betrekking tot onze reis. Ook vragen vooraf per e-mail werden direct beantwoord. Helemaal top!

Prettige vaccinatie procedure

Fijn zo thuis en zelfs op zondag. Is t mogelijk om in de toekomst een sms te krijgen met iets specifiekere tijd of wanneer de arts daadwerkelijk onderweg is met een soort ETA?

Een heel aardige, rustige en bekwame arts.

Online makkelijk een afspraak te maken. Moet best veel informatie invullen. Telefonisch contact zoeken ging een stuk moeizamer. Het uiteindelijke prikken ging snel, kundig en professioneel.

Fijn en super handig om de afspraak voor je vaccinatie thuis te kunnen maken . Snelle goede service.

prima geregeld! Fijn dat het thuis kan

goede ervaring. Prima geregeld

Fijn aan huis, goede communicatie en proffesioneel advies

Makkelijk om een afspraak te maken. Fijn systeem om al eerdere vaccinaties te documenteren waarop een advies gegeven wordt. Heel fijn dat de arts aan huis komt. Duidelijk advies en prettige handelswijze.

Super dat thuisvaccinatie.

Wij hebben een super ervaring met thuisvaccinatie. Van de afspraakmaken tot aan de vaccinatie zelf was goed geregeld. De arts die de prik kwam geven gaf nog duidelijke uitleg over hoe en wat in de landen.

Deskundig, snel, vriendelijk en hulpvaardig.

Deskundig, snel, vriendelijk en hulpvaardig.

Heldere uitleg en goed advies!

Fijne ervaring en eigen omgeving. Goed advies en uitleg. En pijnloos, ook niet onbelangrijk..

Ging super goed overleg gehad met de arts ga zo door

Duidelijke en goede informatie en communicatie

Prima geïnformeerd, goed overleg, snelle service thuis, aardige arts.

prima geregeld

netjes afgehandeld

Heel tevreden

prettig, communicatief en concreet

binnen 10 minuten hadden we de benodigde adviezen en vaccinaties met pillen. Goed en duidelijk advies.

Super, met het meest mogelijke gemak

Het was echt top. Lieve vrouw die professioneel te werk gaat.

heel prettig dat je niet de deur uit hoeft

afspraak maken is makkelijk en ook de informatie over het tijdstip wanneer de arts er kan zijn.

Professioneel en persoonlijk

We hebben een zeer ervaren arts ontvangen die alles kon uitleggen en beantwoorden. Hij nam de tijd om alle vragen te beantwoorden.

Uitsrekend

Heel tevreden

Informatief en geruststellend!

Er werd ons veel informatie gegeven over de vaccinaties en de gebieden waar verschillende regels gelden.

Een heel goede ervaring, met goede voorlichting

Zeer positief en aan te bevelen

Goed en snel geholpen

Direct de dag erna al een afspraak, goed geholpen en deskundig advies.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp