Accuraat, klantgericht en informatief

Onze afspraak betrof reisvaccinaties en een toelichting waar we rekening mee moeten houden qua gezondheid en gezondheidszorg.We werden goed op de hoogte gehouden van de aankomsttijd. Het gesprek over de voorgenomen reis was informatief en op onze situatie toegesneden. De adviezen waren duidelijk en nuttig. De uitleg over de kosten, bestellingen e.d. eveneens. Kortom een aanrader.

Betere controle van de arts

Wij hadden 2 vaccinaties nodig: DTP en hepatitis A. Toen de arts bij ons thuis was, bleek hij de hepatitis A capsules vergeten te zijn. Wij kregen dus om 15.30 uur de eerste prik en om 17.30 de tweede. Een goede controle door de arts of alles is ingepakt blijkt dus nodig te zijn. Voor de rest alles een dikke voldoende!

Heel snel en makkelijk

Snelle service en binnen 10 minuten gevaccineerd. Aardige arts

prima! zoals reeds vaker.

Thuisvaccinatie is een prima route om mij voor te bereiden op mijn nieuwe trip naar Arika. De afspraken zijn helder. De kennis die wordt gedeelt is steeds zeer betrouwbaar gebleken. Service is prima. Bovendien wordt thuisvaccinatie door mijn verzekering gedekt tegenover vaccinatie bij de GGD niet.

Alles werd netjes uitgelegd voordat de vaccinatie werd gezet.

De arts die kwam was beleefd en kundig. Dit gaf een vertrouwd gevoel. Geweldig dat dit thuis mogelijk is in eigen omgeving, wanneer het ons het beste uit kwam. Ik zou het iedereen aanbevelen.

Aardige medewerker kwam prikken tijdens het afgesproken tijdspad.

Gemak dient de mens, arts aan huis met goed advies

Makkelijk inplannen, goede communicatie en heel effectief. Als je tijd wilt besparen; hier naar toe gaan! Werkt perfect.

Professionaal

Snel geregeld

Ging goed

Mooi op tijd, duidelijk uitleg en medewerker nam de tijd. Verder kon mijn dochter, die de derde vaccinatie nog niet had gehad ook gelijk geprikt worden. Ging om hepatitis B.

Super fijn

Super fijn om thuis de vaccinaties mogen ontvangen, alles was goed geregeld, vriendelijke arts , goede uitleg , namen de tijd voor vragen en de prikken nauwelijks gevoeld.

Prima op tijd, duidelijke adviezen

Fijne arts met goede tips

Tevreden!

Super fijn dat dit zo aan huis kan! Hele prettige ervaring

Bij ons thuis kwam een oud tropen arts die jaren in de tropen heeft gewerkt. Super leuk om zijn ervaring en advies te horen. Dank!

Erg goed

Fijne arts die kwam vaccineren en alles helder heeft uitgelegd. Heel positieve ervaring!

Vriendelijke en vakkundige arts

De qrts die bij ons is geweest was vriendelijk en heeft haar werk prima gedaan

Was heel chill

heel aardige en vriendelijke medewerker

alles wordt netjes geregeld

Vriendelijke arts

Tijdstip bezoek netjes aangekondigd. Goede uitleg gekregen mbt vaccinatie en ook veel tips meegekregen om andere ziekten te voorkomen.

Snel en prettig

De afspraak verliep snel en efficiënt. Ook was de arts erg aardig. Kortom: fijne ervaring en goede voorlichting!

het was een positieve ervaring

De dr.die kwam prikken nam ruim de tijd om alles te vertellen wat nodig was. Ook de uitleg over de vaccinaties was duidelijk. Het was een fijn bezoek met het gemak dat je zelf de deur niet uit hoeft!

Prettig en makkelijk.

Heerlijk om niet op stap te hoeven. Ik werd netjes op de hoogte gebracht over het tijdstip. Vaccinatie zelf was zo gezet.

Goede informatie vooraf en nemen de tijd voor je

Ik had een vraag over de vaccinatie icm mijn boosterprik en daar kreeg ik binnen een aantal uur antwoord op. Degene die de vaccinatie kwam zetten nam alle tijd en gaf als tip om na te denken over een vaccinatie tegen hondsdolheid. Aangezien wij regelmatig op pad zijn, hebben wij dat advies opgevolgd.

Duidelijke uitleg en nam de tijd voor je. En het is heel makkelijk om je thuis te vaccineren. Verder regelen ze de financiële afhandeling met de zorgverzekeraar. Heel tevreden over, zou het een ieder aanraden.

Moeiteloos vaccineren

Zonder veel moeite je peuter laten vaccineren is Ideal. Ik vond het fijn dat mijn peuter thuis gevaccineerd kon worden. Ipv dat wij in deze koud op locatie moeten komen. Wij kregen ook duidelijke advies.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp