Het prikken ging prima

Mijn ervaring met het prikken ging prima, alleen de website is niet gebruikersvriendelijk. Vooral als je gelijk met 2 of meer personen een afspraak wilt maken. Stond erop eens het mailadres van de 2e persoon bij nummer 1. Of werd er aangegeven iemand komt thuis vaccineren terwijl ik een locatie had aangeklikt. Dus dat proces verliep moeizaam en heb ik moeten bellen of alles correct stond.

super geregeld en zeer vriendelijke arts

duidelijke toelichting op de vacinaties

Fantastisch !!!

Goede voorlichting en alleen de vaccinatiodie je echt nodig hebt worden gedaan!!

Kunt kiezen tussen thuis vaccineren of op locatie. Wij hebben gekozen op locatie omdat dit goedkoper was. Er werd ruim de tijd voor je genomen. Je kreeg deskundig advies. Ik zou ze de volgende keer weer nemen.

Fantastisch

Makkelijk en snel

Fijne ontvangst en uitleg, snel geregeld

Het was makkelijk om een tijdstip te plannen, op korte termijn en ook nog in de buurt. Financiele afhandeling gewoon via de (aanvullende) zorgverzekering. Vriendelijke ontvangst, geen wachttijd. Vooraf voorlichting per mail over onze te bezoeken landen, met tips en vaccinatie-adviezen. Allemaal duidelijk via website en mailberichten.

Alles verliep vlot

Duidelijke info en makkelijk om een afspraak te maken bij mij in de buurt

Prima en lekker snel aan de beurt

We gingen op vakantie naar Bali en zochten snel een vaccinatiemoment en bij de travelclinic ging het niet. Toen bij thuisvaccinatie uitgekomen en daar snel aan de beurt

Positive

Heel Positive ervaging

Geweldig.

Snel aan de beurt. Goed advies en een zeer aardige arts.

Alles goed geregeld! Vriendelijke arts.

Zorgvuldig en duidelijk met uitleg

Ik was wat zenuwachtig, deze aardige chirurg heeft mij gerustgesteld en nam de tijd om wat te vragen over mijn reis. Heeft duidelijk de vaccinaties uitgelegd en ik kreeg drie prikken.

Snelle en gebruiksvriendelijke service

Snelle en gebruiksvriendelijke service

Goede bekwame medewerker en snelle afspraken.

Heel tevreden. Ga zo door !

Mijn dengue vaccin goed geregeld

Denguekoorts is een venijnige ziekte die tegenwoordig ook in NL opduikt. Ik zit daarnaast ook veel in het buitenland. In NL is het vaccin helaas moeilijk te verkrijgen. Toch konden mij na wat puzzelen helpen.

Snel en effectief

Ze kwamen optijd langs de deur voor mijn vaccinaties. Ze hadden veel kennis over de vaccins en waren aardig en behulpzaam.

Onvolledige voorlichting

2 mnd voor de reis een afspraak gemaakt voor inenting en voorlichting. Kom ik er 2 wk voor vertrek achter dat ik geen rabies inenting heb die ik wel wil. Ben ik volgens jullie ooit apart per mail (?) over ingelicht maar dat vind ik slecht. Ik ga ervanuit dat ik een complete voorlichting krijg bij de afspraak.

Heel handig, dicht in de buurt

Snel, makkelijk, dichtbij

prima ervaring

snel in en uit

Uitstekende ervaring

Kundige persoon die prikt en voorlichting geeft.

Geweldige ervaring

Twee medewerkers gezien die vakkundig zijn en je gerust stellen. Ze stellen je gerust en beantwoorden de vragen die je hebt. Ik heb een angst voor naalden maar deze is niet gegrond beide keren dat ik er was voor de vaccinaties heb ik niets gevoelt.

Super snel en makkelijk!

Alles ging heel erg vlot en makkelijk. Super service!

Snelle service. Geen lange wachttijden

…..

Heel fijn.

Het was een fijne ervaring dat de arts aan huis komt. We hebben duidelijke uitleg gekregen over alles wat hij ging doen.

Prima!

Op vele vlakken prima! Het enige wat fijn zou zijn is als je zelf je afspraak online zou kunnen verplaatsen. Nu moet je daarvoor bellen of mailen. Verder uitstekend, alles is met de zorgverzekeraar snel en efficiënt geregeld en de communicatie over waar en wanneer je moet zijn is ook heel goed.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp