Vriendelijke dame. Alles ging vlot en correct

Kundige en vriendelijke vaccinatie-artsen

De medewerkers van thuisvaccinatie zijn bij ons steeds (4 keer in de afgelopen 5 jaar) op tijd geweest, zijn vriendelijk en tonen door hun vragen zich goed te kunnen verplaatsen in de reis en reisbestemming waarvoor je de vaccinaties nodig hebt. Prettige dienstverlening!

Zeer goede ervaring

Netjes op tijd vriendelijke dame met goede uitleg over de te adviseren vaccins en meteen de kosten op een rijtje.

Prima advies, regelmatig update van tijd dat ze komen, en zeer vriendelijke man die kwam vaccineren. Legde alles ook goed en duidelijk uit. Prima service.

Best tevreden

Vaccinatie zeer prettig fijne arts. Tot stand komen afspraak zeer slecht

Klant vriendelijk en profesioneel

Dit was de tweede keer dat we gebruik maakten van deze organisatie en het was zeer profesioneel.

Super vriendelijk arts!

X

Snel en vakkundig

Arts was efficient aardig en ter zake kundig

top

Ideaal, als gezin geprikt aan huis. Fijne, to-the-point, arts: uitleg, prikken en klaar. Ik had alleen het sms'je gemist met de exacte tijd; een mail naast de sms zou fijn zijn.

Prima ervaring en goede communicatie. Iets eerder wat specifieker over een tijd communiceren zou wel fijn zijn. Maar dat is het enige

Zo relax dat je niet op pad hoef voor je vaccinaties

Super vriendelijk en zeer bekwaam

Heel prettig, niet te formeel.

Makkelijke en fijne optie voor vaccineren

Aankomst tijd werd de dag zelf netjes aangegeven, vriendelijke service, goede uitleg en alles lekker thuis

Erg vriendelijke service

Fijne arts over de vloer

Vriendelijke personeel en duidelijke uitleg

Fantastisch

Ik vond het super handig om mij thuis te laten vaccineren! Arts denkt met je mee, en je word van genoeg informatie en aanvullende informatie voorzien.

Uitstekende service en goede voorlichting

Professioneel en vriendelijk.

Goede uitleg en aardig

Aardig en goede uitleg, zoekt alles goed uit zodat je het zeker weet. Vaccinaties snel gezet en meteen mogelijk om een vervolgafspraak in te plannen. De informatie is duidelijk en ook terug te lezen, dus je hoeft niet alles te onthouden.

prima en heel prettig dat het thuis kan.

zie hier boven.

Snel, gemakkelijk, duidelijk en goed georganiseerd.

Het was een hele fijne ervaring.

Het was heel erg fijn om dit thuis te kunnen doen ook met de kinderen. Rustig uitleg gekregen van de arts en de prikken waren zo gezet. zelfs de kinderen vonden het allemaal geen probleem.

Super professioneel en een hele fijne en duidelijke uitleg!

Super professioneel en een hele fijne en duidelijke uitleg!

Zeer klantvriendelijk en compleet

Er wordt alle tijd voor je genomen om een zo goed mogelijk maatwerk advies te geven

Thoroughly professional

A thoroughly professional service rendered with a modicum of humour

Heel prettig

De vrouw die bij mij langs kwam was heel attent en kon alles goed uitleggen. Dat stelde mij op mijn gemak. Het toedienen van de vaccinaties ging ook goed.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp