Goede service en uitleg

Alles werd duidelijk besproken, je werd op bepaalde dingen gewezen waar je zelf niet aan hebt gedacht. Makkelijk om een afspraak te maken in het weekend als je door de week moet werken

Super heerlijk thuis

Wij hebben het als super ervaren heerlijk thuis in je eigen omgeving. Goede vraagstelling en uitleg. Wij gaan goed voorbereid op reis.

Vriendelijk en kundig

Zeer prettige en vriendelijke arts die ruim van te voren belde om de tijd door te geven. Het consult verliep vlot, hij vertelde welke prikken aan te bevelen zijn en waarom en gaf tips voor mijn verblijf daar mbt besmettingsgevaar.

Prima, snel en duidelijk

De ervaring was positief: Er werd tijd genomen voor een heldere uitleg over de vaccinaties zelf maar ook over eventueel andere zaken waaraan wij moeten denken voor onze reis.

Perfect.

Vriendelijke, rustige man. Snel geregeld.

Super service dat ze bij je thuis komen!

Heel fijn dat ze naar je thuis komen met alle info die je nodig hebt voor je reis.

Eenvoudig geregeld!

Prima ervaring, alleen wordt beloofd dat je ook afspraken in de avond kunt inplannen, maar dan achteraf is dat toch niet mogelijk en is de beschikbaarheid heel erg beperkt. Maar verder alles goed!

Duidelijk snel en makkelijk

Snel en effectief prikken

Door het aan huis komen prikken dient het het gemak. Daarnaast is daarbij het persoonlijke contact prettig en gemakkelijk om vragen te stellen

Prima, kundige arts

Goed geadviseerd over situatie op bestemming, snel gevaccineerd en geen bijwerkingen.

Vriendelijke arts ontvangen in eigen omgeving

Vriendelijk en uitgebreide info ontvangen tav vaccinaties en hygiëne/gezondheid voor onze geplande reis en de toekomst. Onze kids waren in eigen omgeving hetgeen meer rust gaf en de vaccinaties bespoedigden. Voorafgaand aan de afspraak werd ca. 30 min eerder al gecontact hoe laat de arts daadwerkelijk verwacht kon worden. Heel fijn, want dan kan je je overige afspraken/activiteiten hier beter op afstemmen.

Niks geen problemen gehad en lekker makkelijk aan huis en aanbeveling heb ik ook al gedaan

Gemakkelijk en snel.

Duidelijke uitleg en de vaccinaties waren snel geregeld. Top!

Hele prettige ervaring

Kan het iedereen aanraden. Heel relaxed en zonder stress.

Mijn ervaring dat ik erg vriendelijk ben behandeld

De arts heeft mij thuis een bezoek gebracht, alles is goed uitgelegd. Ik voelde mij serieus genomen bij mijn vragen . Het vaccineren ging door de arts, hij heeft ook uitgelegd welke klachten ik zou krijgen en wat ik moest doen. Een erg klantvriendelijk behandeling

Zeer plezierig en waardevol

Fijne afspraak waarin ik waardevolle tips heb gekregen

perfect

Zeer attente en vriendelijke dokter met tekst en uitleg inzake de vaccinatie en verdere adviezen

Goed geregeld.

Ging prima. Mocht zelfs iets eerder komen i.v.m. andere verplichtingen.

Keurig op tijd

Aardige arts, goede informatie

Vriendelijk, op tijd, klantgericht, persoonlijk en vooral heel handig dat ze bij je thuiskomen.

Fijne thuis service

Hele fijne service. Goed advies op alle vlakken. Heel blij mee.

ging snel en duidelijke uitleg

ging snel, was fijn en de uitleg duidelijk

Prima, duidelijke uitleg. Medewerker had alle tijd.

Prima, duidelijke uitleg. Medewerker had alle tijd voor ons.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp