Uitstekende service en advisering

Uitstekende uitleg mbt vaccins en land. Zeer handig dat vaccinatie aan huis mogelijk is. Zeer vriendelijke arts/medewerker.

Was vriendelijk en goed alles uitgelegd

Super fijn dat ze thuis komen vaccineren

Vriendelijke prikkers, nemen de tijd Top team

Goede service, op tijd en netjes

Goede ervaring, afspraak eenvoudig te maken, op tijd en correcte medewerker

Snel geregeld goede, duidelijke communicatie

Fijn deze service aan huis. Snel geregeld. Er wordt duidelijk gecommuniceerd. Vriendelijke en persoonlijke benadering.

snel en vakkundig

Een afspraak maken ging gemakkelijk en snel. prima voorlichting. Prikken ging keurig op afspraak. Aanrader zo thuis.

Prima geregeld!

Zeer tevreden over thuisvaccinatie.nl Twee keer de afspraak moeten verzetten ivm corona-besmettingen. Geen enkel probleem. Ook vaccineren zelf en informatie tijdens vaccinatie goed geregeld.

Snel geregeld en zeer vriendelijk en professioneel personeel

Op basis van de informatie die je geeft wordt een persoonlijk advies voor je opgesteld door artsen. Je kan zelf bepalen wanneer de vaccinatie wordt toegediend

prettig en to the point

Vriendelijke service, genoeg tijd voor uitleg

De arts / verpleegkundige was uitstekend op de hoogte van mijn reisplannen. Er werd voldoende tijd besteed aan extra uitleg over o.a. malaria, vaccinaties en andere reis risico's. Ik voelde mijzelf extra op mijn gemak, mede doordat de vaccinaties toegediend werden in mijn eigen huis maar ook door het personeel. Ik maak graag gebruik van thuisvaccinatie.nl in de toekomst.

Uitstekende ervaring

Het consult was erg duidelijk. Ik kon alles vragen met betrekking tot de vaccinaties en overal wist ze een antwoord op. Vaccineren zelf was ook top! Niks op aan te merken.

Fijn contact.

Prima.

Heel goed.

Snel, vriendelijk, gegevens eerdere vaccinaties bij de hand.

Goed geregeld

Goed geregeld, aardige arts, netjes op tijd

Snel, vriendelijk en doen wat ze moeten doen. Ook op zondag dus ideaal.

Prima snelle service

Prima snelle service. Deskundig personeel

Vriendelijk, goede uitleg en advies

Vriendelijk, goede uitleg en advies waardoor je beschermd op vakantie gaat. Fijn om persoonlijk geïnformeerd te worden door een persoon met kennis. En je niet laat verdwalen op internet.

nauwkeurig en geduldig

Het was een prettige ervaring en we gaan nu vol kennis en vertrouwen op reis. Bij onduidelijkheden werd er contact opgenomen met een achterwacht waardoor wij het gevoel hadden serieus genomen te worden.

Heel fijn

Fijn rustig en persoonlijk

Gemakkelijk, vriendelijk en prettige werkwijze

Fijne organisatie, vriendelijk personeel en deskundig en eerlijk advies.

Matig.

Voelde voor mij niet als een professioneel bedrijf. Heb geen vertrouwen in de kennis die me is voorgelegd. Ik heb veel betere ervaringen met de GGD.

Heel goed!

Hele goede en duidelijke uitleg van de procedure en professionele behandeling door de diesntdoende arts. Zowel in Nederlands als Engels wat bij ons bedrijf gewenst is. Voor herhaling vatbaar!

Goede informatie gekregen en lekker in je eigen huis!

Fijn dat ze gewoon bij je thuis komen en ze geven een heleboel advies/informatie die je ook nog terug kunt zoeken in de folders die je online toegestuurd krijgt!

Fijn dat arts aan huis komt en goed informeert.

Het feit dat er een arts bij je thuis komt om de vaccinaties te plaatsen is echt heel praktisch met name als je kinderen hebt. Voorafgaand aan de afspraak wordt alles goed doorgenomen en krijg je een advies. Tijdens het bezoek wordt ook nog extra informatie gegeven over de landen die bezocht worden.

Vriendelijk behulpzaam

Ik kreeg wat ik had gevraagd. Vriendelijk mevrouw die uitleg gaf over de verschillende vaccinaties. Prima.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp