Kundige service aan huis

Mijn vriendin en ik zijn keurig geholpen door de heer van Thuisvaccinatie.nl. Erg kundig advies en nam echt de tijd ervoor. Aanrader!

Uitstekend geregeld

Komt bij je thuis goede uitleg uitstekend geregeld

Goede ervaring!

Heel fijn dat er ook thuis geprikt kan worden.

Professionele, vriendelijke arts.

Alleen jammer dat je niet een kortere tijdspanne krijgt dat je thuis moet zijn.

Goede ervaring

Goede uitleg over de vaccination en fine medewerker

Handig!

Klantvriendelijk en makkelijk. Heel tevreden

Prima geregeld, duidelijke informatie.

Dit is de tweede keer dat ik gebruik maak van thuisvaccinatie. Goede service, duidelijke communicatie over de afspraak en over de vaccinaties die nodig zijn. Recept voor medicatie ook zeer vlot geregeld.

Goed geregeld

Fijn dat het thuis kan, werd ook prima uitgevoerd, arts was er binnen het tijdsblok. We werden goed geïnformeerd. En omdat het qua prijs niet uitmaakt, een prima oplossing.

Duidelijk en vriendelijk

We kregen duidelijke, rustige en vriendelijke uitleg over vaccinaties en evt risico’s op medisch gebied van onze reis. Er werd alle tijd voor genomen, dus dat was plezierig

Gemakkelijk, snel en duidelijk.

Fijn om aan huis advies en evt vaccinaties te krijgen van een professionele arts. Een geweldige service!

De arts was goed op tijd. Hij nam alle tijd om alles uit te leggen. T was heel relaxed

Prima service!

Eenvoudig te regelen en prima service van deskundigen mensen!

Wat een luxe!

Fijn om in een vertrouwde en ontspannen omgeving gevaccineerd te worden als je niet zo tegen naalden kan.

Prima geregeld!

Het maken van een afspraak gaat gemakkelijk. Je wordt per email op de hoogte gehouden van de status, kan je eigen dag en tijd selecteren. Mevrouw was op afgesproken tijd aanwezig. Prettige ervaring, geen haast klus. Stond open voor vragen.

makkelijk en goed geregeld

de aangegeven tijd klopte, fijn advies gekregen en de tijd werd genomen om goed te vaccineren en te adviseren.

Ze was duidelijk

prima adviezen en lekker makkelijk

Een afspraak is snel gemaakt. Indien nodig wordt nog contact opgenomen voor controle van de aanvraag. Aanvullend advies op basis van reisdoel was ook prima. En natuurlijk lekker makkelijk dat men gewoon aan huis komt.

Duidelijk, discreet en volledig

Veel informatie specifiek voor onze reis naar Peru.

Erg gemakkelijk vanuit huis

Arts gaat netjes te werk en het is natuurlijk super fijn dat deze ook ‘s avonds en in het weekend beschikbaar zijn.

Heerlijk thuis wachten op de arts, die netjes binnen de aangeven tijdsperiode kwam. Alles keurig geregeld en na 10 minuutjes klaar.

Fijn en vakkundig gevaccineerd!

Zeer rustige en vakkundige arts die de tijd neemt en goed uitleg geeft.

Vakbekwaam en erg vriendelijk

Onze arts was wat verlaat en belde daar netjes van te voren over. De kinderen vonden het spannend, de arts had hier meteen oog voor en heeft alles in jip en janneke taal uitgelegd zodat zij het ook begrepen. Waar onze middelste met zijn 9-jaarsprikken nog in de houtgreep genomen moest worden zat hij nu relaxed op de stoel omdat de arts precies vertelde wat er ging gebeuren. Daarnaast goed overleg over de mogelijke risico's voor onze bestemming en ook zaken die niet per se noodzakelijk zijn. Erg prettig, vriendelijk en vakbekwaam. Hopelijk dezelfde arts voor de vervolgprikken.

Fijne, ervaring met veel informatie

Heel aardige man en wist overal goed antwoord op te geven, wel ging het in zon rap tempo allemaal dat ik aan t eind echt niet zo goed meer wist wat er nou allemaal verteld was

Ik vond de handelingen fijn verlopen.

Ik ben door een fijne, vriendelijke arts gevaccineerd en zou zeker nog een keer door haar gevaccineerd willen worden als dit voor het kiezen zou zijn.

Prima.

Super makkelijk qua reservering. Goede uitleg en uiteraard geen centje pijn.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp