Prima!

Ik bleek een paar vaccinaties niet nodig te hebben en die werden gelijk van het lijstje gestreept. Dus geen commerciële bende. Heel fijn! Graag meer keuze aan verschillende pleisters voor bange kinderen. Niet alleen maar dino's voor een meisje dat daar niet van houdt en heel bang was voor de prik.

Prima service!

Goed geholpen, zeer deskundig, goed voorgelicht en prima advies gekregen. Uitstekend.

wat fijn een persoonlijke benadering van deze pittige prikken voor de kinderen

Voor de volle 100 procent zou ik dit de volgende keer weer doen. Het was pittig voor de kinderen 3 prikken achter elkaar. Maar omdat we thuis waren en omdat onze arts heel vriendelijk hen benaderde was de drempel een stuk lager. Ik voel me nog beter voorbereidt op onze reis naar Zuid-Amerika dankzijde informatie en de uitleg.

Geweldig dit zo aan huis

Ik vindt het super makkelijk dat ze aan huis komen om te vaccineren.

Prima geholpen, goede service

Zeer handig en efficient dat je thuis gevaccineerd kunt worden voor je vakantie. Goede voorlichting, snel gewerkt, aanrader.

Wat een prettige manier om je vaccinatie te krijgen

Een zeer vriendelijke dame kwam de vaccibatie geven. We hebven gezellig gepraat, maar ze was ook heel kundig en heeft alkes goed uitgelegd. Oik het vervilgtraject is goed uitgelegd. Ik was aangenaam verrast en vind het echt een service!

Duidelijke uitleg, goed advies, snel gedaan, pijnloos

De arts gaf zeer duidelijke uitleg over de vaccinaties; welke vaccinaties een rol spelen voor het betreffende gebied en welke niet. Daarin zoomde zij in op het gebied waarin we zouden gaan reizen, jaargetijden en actualiteit. Ze gaf ook aan wat er niet van belang was qua vaccinaties en medicatie. We kregen duidelijk advies over wat te doen in bepaalde scenario's tijdens en na de reis. Ze ging zelfs dieper in op de hoogteverschillen, onze reishistorie en wat we daarvoor eventueel konden gebruiken tegen hoogteziekte. De vaccinaties werden goed voorbereid en kundig, zonder pijn gezet.

Professionele en prettige vaccinatie

Gemak dient de mens. Wat fijn dat Thuisvaccinatie aan huis komt op een door ons zelf gekozen moment. Professionele en prettige dienstverlening. Snel, accuraat en vriendelijk.

Nette service

Zeer makkelijk en nette service zelfs op zondag. Zeer makkelijk dat je niet gelijk hoeft af te rekenen. Zeker een aanrader

Deskundige arts die de tijd nam.

Deskundige arts die de tijd nam.

Gemakkelijk en snel

Goed en snelle afhandeling vaccinatie

super

fijn dat het thuis kan in een rustigere omgeving. In het verleden veel laten vaccineren bij God, maar dit voelt prettiger

Wat een gemak en alles uitstekend geregeld

Een aardige mevrouw is bij ons op bezoek geweest. Ze heeft alles uitgelegd en nog wat tips gegeven over onze bestemming. Ideaal als je met meerdere mensen gevaccineerd moet worden. Echt een aanrader.

Snel

Vriendelijke en snel , zonder pijn

Supergoed bevallen

Heerlijk gewoon thuis gevaccineerd te worden is ons heel goed bevallen

Makkelijk, vriendelijk en deskundig

Prettige ervaring! Alle mogelijkheden op een rij, gemakkelijk thuis, fijne en deskundige arts.

Aardige meneer vlot alles doorgenomen, en nog wat vragen van mij beantwoord. Voor herhaling vatbaar.

professioneel en handig

afspraak wanneer het jou uitkomt, hele goede uitleg, professionele medewerker die ook aardig en begaan is top!!

Wat een gemak en professionele service

Omdat we zelf geen "prikhelden" zijn, is het fijn om thuis, liggend op de eigen bank, een prik te krijgen. Onze arts, een professional, die precies uitzoekt wat nodig is en ons kundig adviseert, onze gele boekjes bijwerkt en oog heeft voor ons welbevinden tussendoor. Geweldige service!

Zeer positief.

Ik heb hele goeie ervaring gehad.

super, thuis wachten op de vacinatie

Super ervaring, dag van tevoren kregen we de tijd door. Wanneer er iemand zou komen. Ze kwam mooi op tijd. Vriendelijke dame. Werkt secuur.

prima geregeld

fijn dat er van tevoren over het aangegeven tijdsblok daarna nog een specifiek tijdsmoment wordt doorgegeven.

Top geregeld

Erg gemakkelijk.

Gemakkelijk

Zeer gemakkelijk. Zeker met onze kleine van 2. Het liep allemaal zeer vlotjes en makkelijk. Vriendelijke arts.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp