Helemaal top, arts was er op tijd en het was zo gedaan.

Prima service, als erg prettig ervaren.

Na de online afspraak gemaakt te hebben verliep de correspondentie prima. Duidelijke site en duidelijke uitleg. Op de dag van de afspraak een SMS met een tijdsafspraak van een half uur. Declaratie gaat meteen vanuit de organisatie naar de zorg verzekeraar. Prima service, kan het iedereen aanraden.

goed snel efficient

goed snel efficient

Prettig in thuis situatie

Professioneel en goede communicatie

vriendelijk en deskundig geholpen

handig dat de arts aan huis komt en fijn dat al mijn vragen beantwoordt zijn! dank voor de goede service

Fijne ervaring

Fijne ervaring door goeie communicatie zowel door de organisatie zelf voor het maken van de afspraak, maar ook door de arts zelf. Goeie uitleg gehad.

Prima !

Super deskundige artsen met gratis advies

Heel fijn en snel afgehandeld. Goed advies van deskundig artsen

Heel makkelijk en snel!

Werkt makkelijk en stel

Top geregeld en goede informatie

Makkelijk afspraken te maken via website. Ook goed telefonisch bereikbaar en op tijd, zoals afgesproken. Goede informatie.

Heel erg goed

Alles goed geregeld en mooi binnen tijdslot geholpen

super makkelijk

super makkelijk zo thuis. leuke dame die ons de juiste informatie heeft gegeven. top geregeld

Fijne ervaring

Meneer kwam heel rustig over en legde alles goed uit. Heeft er ook de tijd voor genomen. Stelde de kinderen ook op hun gemak.

Heel fijn en goede uitleg!

geweldig

is dat het gemakkelijk is en je kan het van tevoren plannen

Prettige deskundige bejegening

Kind werd gerustgesteld. Goede uitleg. Advies op maat. Zeer tevreden.

Geweldig georganiseerd.

Ze houden zich goed aan xe afspraken. Je wordt goed op de hoogte gehouden. En de arts heb ik als deskundig ervaren. Kortom, ik vind het een fijne organisatie.

Heel prettig

Super makkelijk en goeie uitleg van de huisarts

Prima advies en snel

Prima eerlijk advies

Erg professioneel en informatief

Erg professioneel en informatief

Kundig, echter ging informeren niet erg van harte.

De meneer die bij mij thuis kwam voor de Hepatitis B vaccinatie reageerde verbaasd over het feit dat ik niet wist dat prikken die je als kind hebt gehad ook vallen onder de naam ‘reisprik’. Aangezien ik niet van op de hoogte was van deze term zei ik ‘nee’ toen meneer vroeg of ik al ooit andere reisprikken had gehad. Na wat extra uitleg bleek dat ik vanwege de Hepatitis AB vaccinatie die ik als kind heb gehad alleen maar een booster vaccinatie nodig had in plaats van een nieuwe Hepatitis vaccinatie (bestaande uit 3 fases). Aangezien meneer goed wist waar hij het over had, zou ik hem wel aanbevelen. Informeren mag echter wel wat meer van harte gaan. Het lijkt me namelijk dat dit onderdeel is van het beroep.

Lange wachttijd

Duurde te lang voordat we een afspraak konden maken. Niet meer gelukt gebruik te maken van dienst.

Weer super vriendelijk en professioneel geholpen!

Erg fijn, goed geïnformeerd!

Erg vriendelijk en fijne uitleg van informatie.

Fijne snelle service

We kregen een goede uitleg en de vrouw die bij ons kwam heeft onze afspraak speciaal voor onze dochter ns voren gehaald.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp