Super aardige medewerkers

Heel goed

Geweldig!

Heel snel gedaan en efficiënt.

Fijne arts, ideaal zo thuis! Professioneel

Fijne arts, schoon en professioneel, duidelijke uitleg, no nonsense. Ideaal zo thuis. Ennn mooie bijkomstigheid, korting bij verzekering als je gebruik maakt van thuisvaccinaties.nl

Prima. Op tijd en deskundig

Gewoon doen wat je belooft

Super!

Communicatie ging goed, komen op het afgesproken tijdstip en goede uitleg over de vaccinaties en ziektes. Echte service, op zondag je thuis laten vaccineren, zeker met een gezin van 5! Ik zou het zo weer doen.

Heel fijn

Fijn dat je een tijdsindicatie krijgt zodat je weet in welk deel van jouw afspraak ze komen. De arts was heel aardig en eerlijk. Tegen de pubers netjes verteld dat ze wel last krijgen. Per persoon alles netjes geregistreerd e meteen een vervolg afspraak gemaakt voor de herhaling.

Prima geregeld

Prima,goede afspraken ,op tijd.

Snel, vriendelijk, efficient

Snel, vriendelijk, op tijd en efficiënt.

Helemaal prima

Ideaal dat ze het thuis doen. Enige nadeel was dat ze voor mijn gevoel wel proberen om zo veel mogelijk vaccinaties aan te raden. Overigens wel altijd met een motivatie erbij.

Prettig

Erg fijn dat ze aan huis komen. En advies geven over je reis.

Geweldig, in je eigen vertrouwde omgeving

Goede voorbereiding met al een advies naar aanleiding van een vragenlijst. Hier konden we dus al vantevoren over nadenken. Ook kon je de voorlopige factuur al bekijken. Arts kwam aan huis. In de avonduren dus ook makkelijk te regelen voor ons allemaal. Duidelijke uitleg. Keuze was geheel aan ons zelf. Werd niets opgedrongen. Met de nodige dosis droge humor was iedereen op zijn gemak. Zelfs voor degene die er erg tegenop zag werd het hierdoor een stuk plezieriger. Al met al een erg fijne manier om je te laten informeren en je vaccinaties te halen.

Gewoon helemaal goed. (Ik ben niet anders gewend).

Op tijd, vriendelijk, kundig.

Informatief en snel.

De afspraak ging soepel en snel. Ben goed geïnformeerd en hebben zo de beste keuzes voor mij kunnen maken. Ik ben zelf bang voor injecties en werd helemaal gerustgesteld.

Toezeggingen prima nagekomen, wijzigingen in aankomsttijd vroeg genoeg doorgegeven

Gisteren was voor ons de 2e vaccinatie. Er werd vroegtijdig een herinnering gestuurd. Er werd bijtijds gemeld wat de aankomsttijd zou zijn en dat werd op een nette tijd nog weer aangepast. Het vaccineren zelf gaat lekker no-nonsense. Als we weer vaccinaties nodig hebben dan weten we waar we goed terechtkunnen.

Super tevreden

Goed advies en fijne begeleiding

Hele nette super arts beetje grapjes maken maar ook heel serieus

Super goed geholpen

prima service thuis

Je wordt kundig geholpen, zijn op tijd en werken snel. indicatie aankomsttijd werkt ook prettig.

Snel en effectief geregeld

Arts was binnen de gestelde tijd aanwezig. Gaf naast de vaccinaties ook goede adviezen voor onze geplande vakantie.

Erg prettig

Rustige vrouw die alles duidelijk uitlegt

Goede uitleg. Nam de tijd. Vriendelijk

Helemaal top!

Het is erg fijn dat de dokter bij jou komt, het was een super aardige dokter, heeft zich goed ingelezen en is dus goed voorbereid. Duidelijke voorlichting. Een fijne ervaring dit op deze manier te doen.

prima op tijd, deskundig en snel

prima op tijd, deskundig en snel

Heel handig en goede service!

Geprikt in het comfort van je huis. Profesioneel en op tijd. Sms gekregen wanner ze bijna bij ons was, is heel prettig geweest.

Tijd werd netjes aangegeven. Goede uitleg gekregen.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp