Afspraak ging snel en was perfect op tijd.

De afspraak ging snel en was perfect op tijd. Er werden veel belangrijke zaken toegelicht.

Prettig

Ik ben snel en prettig geholpen groot voordeel je hoeft niet naar een locatie.

Duidelijke uitleg met thuiscomford

De vrouw die bij ons kwam was heel erg fijn. Wist alles goed en duidelijk uit te leggen, met o.a. plaatjes op tablet. En enorm prettig dat je op je gemak bent in je eigen huis.

Prima,

Prettig contact en een goede en deskundige art die langskomt en die voldoende informatie geeft. Daarnaast is er een webshop met de juiste artikelen om voor op reis te bestellen.

Op tijd, behulpzaam goed geinformeerd

Kon op vragen goed antwoord geven. .

Uitstekende kennis en zorg!

Telefonische helpdesk en arts die langs kwam hadden goede kennis en leverde fijn zorg aan onze kinderen.

rustig en goed advies om gezond te blijven tijdens onze reis

kreeg prima advies om gezond te blijven tijdens onze reis naar bali

Goeie uitleg

De arts die bij ons kwam gaf ons een duidelijke uitleg. Gaf goede informatie en adviseerde ons welke vaccinaties we het beste konden nemen. Ik vind het ideaal dat het thuis kon.

Gemak

Thuisvaccinatie.nl is zeer gemakkelijk. Zonder van huis te gaan krijg je een goed consult en de juiste (reis)vaccinaties. Ontzettend gemakkelijk!

Erg goede ervaring met thuisvaccinatie

De vaccinaties zijn erg fijn verlopen. Er werd goed de tijd genomen en goede uitleg gegeven. Ook werden de vaccinaties goed gegeven. Niks op aan te merken.

Prettige ontmoeting en uitvoering

De afspraak werd bevestigd en meer gespecificeerd op de dag zelf. De arts legde eea duidelijk uit en had alles bij zich. Een prettige ervaring.

Heel goed

Goed advies en aardige arts

Professioneel en goed

Prima mee geholpen, makkelijk thuis !

Goed geregeld, netjes bericht ontvangen hoe laat de dokter bij ons thuis zou komen. Goede uitleg ontvangen. En . . thuis vaccineren is ook fijner voor diegenen dien zich niet al te zeker voelen bij het krijgen van een prikje/

Fijn dat ze gewoon bij je thuis komen.

Fijn dat ze gewoon bij je thuis komen prikken en alle informatie geven over het land wat je gaat bezoeken.

Snel en efficiënt

Wat fijn dat dit kan.

Snel klaar en aardige medewerker!

Medewerker kwam binnen met mondkapje op en ging snel te werk. Hij was ook erg vriendlijk en meteen nieuwe afspraak gemaakt voor de 2e prik.

Goede service, vriendelijke arts, website mag iets duidelijker

Voor het eerst gebruik gemaakt van Thuisvaccinatie.nl en dat is goed bevallen. Maken van een afspraak en de aanvullende e-mailwisseling was wat omslachtig. De website vond ik niet heel duidelijk als je "gewoon" een DTP-herhaling wilde, los van een vakantie. Het prikken zelf was makkelijk, snel en professioneel. Er was bv. aandacht voor eventuele prikangst. De arts kwam ook netjes binnen het opgegeven tijdsblok.

Snel professioneel vriendelijk duidelijke uitleg

Fijne dame die aan huis kwam. Veel geduld met de kids, die beide bang voor naalden zijn. Dank je wel voor deze prettige ervaring.

Geweldig neemt de tijd om alles te bespreken met goede uitleg

Echt een aanrader wij met ons gezin werd ieder apart besproken wat belangrijk is welke vaccinatie voor Afrika

Prima. Fijn dat de arts thuis kwam.

Goede communicatie en meedenken

Goed communicatie over timing, duidelijke uitleg

Je word vriendelijk en duidelijk geholpen

Het zou een verbeterpunt kunnen zijn om in de laatste mail ook de naam van de arts te noteren.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp