Heel goed, perfecte extra info

Was een top ervaring. We hadden extra advies gekregen over hoogteziekte gele koorts vaccin. Alle andere dingen waar we voorzichtig in moeten zijn doorgenomen dus super tevreden

Fijn dat het thuis kan.

Tweemaal een prima ervaring. De arts die gisteren geweest is, moet meer aan hygiëne denken: handen wassen en de pleister niet voor een deel open maken en op zijn hand plakken.

Goed advies

Top!

Er werd heel fijn meegedacht met alles wat ik nodig heb om veilig op reis te gaan!

Goed en snel geregeld

Het aanvragen van vaccinaties was een makkelijk proces al kreeg ik in eerste instantie niet ongelukkige dag als optie: de dag van vertrek. Na kort contact met de klantenservice was dit zo verplaatst gelukkig. Vaccinatie zelf verliep prima en de uitleg was duidelijk.

Goede uitleg

Erg aardige mevrouw en heeft het goed uitgelegd

Handig

Ik vond de arts, apart Mondkapje op, moet hij weten maar als je veel, snel en onduidelijk praat, niet handig. Hij kwam binnen, ging zitten en stak zijn verhaal af. Onpersoonlijk en snel Nee voor ons is dit een onderdeel ter voorbereiding van iets leuks. Nee ik vond het geen fijne man. Het feit dat iemand bij je thuis komt en dit zo regelt is wel heel praktisch en goed geregeld.

Prima en ontspannen.

Praktisch, professioneel en prettig

Goed geregeld

Zeer goed!

Eenvoudige, vlotte manier om je vaccinaties te halen!

Snel en deskundig

Was snel afgehandeld mede omdat ik zelf al voorbereid was en ongeveer al wist wat ik kon verwachten. Verder was er goed advies gegeven over de te bezoeken landen.

fantastisch

goede info vooraf Op tijd Goede behandeling thuis met uitleg en tijd voor de klant. En nog erg makkelijk ook. !! Een aanrader.

Alleen de afspraak zelf verliep prettig

Organisaties lastig te bereiken. Als je een afspraak hebt en die wordt afgezegd moet je weken wachten voor een nieuwe afspraak. Dossier wordt niet goed bekeken en adviezen rondom herhalingen gingen niet goed. Daarnaast moest ik hier zelf achteraan gaan. Aangeboden tijden waren zeer beperkt en er werd geen rekening gehouden met de kinderen: een afspraak voor een kind van 3 tussen 18 en 22 uur is natuurlijk geen optie. Daarnaast zijn de klantenservice en de planning niet direct aan elkaar verbonden waardoor een tijd en datum erg lastig te krijgen is als de standaard online planning niet meer van toepassing is. Het online inplannen van een afspraak is goed geregeld, maar zodra daarvan afgeweken moeten worden (omdat de afspraak door de organisatie geannuleerd wordt door ziekte van de arts), kom je in een slecht georganiseerd proces terecht. De afspraak en het bezoek van de arts zelf verliep goed. Hij ging goed om met de kinderen en de organisatie was goed.

Snel, duidelijk en fijne ervaring

De arts kwam binnen de aangegeven tijdsloten bij mij thuis, na een fijne en duidelijke uitleg zijn de vaccinaties gezet. Super fijn dat het in het weekend kan en het zo flexibel is! Aanrader

Ondanks zieke arts, snel een nieuwe afspraak gemaakt

Op de dag van de afspraak werd ik gebeld dat de arts ziek was. Mijn reis zou al op korte termijn beginnen dus ik was blij dat de dag erna een andere arts de vaccinaties kon zetten. De vaccinaties werden snel gezet en de arts was een vriendelijke man die rustig eea uitlegde en de prikken zetten. Prima serivce zo!

Fijne ervaring

Wij vonden deze man, keurig, behulpzaam en professioneel. Voor ons als werkende, fijn dat deze organisatie bestaat.

Super makkelijk

Gewoon super makkelijk alles

Heel goed

Netjes op tijd. Goede uitleg. Prima geprikt.

Perfecte en zeer vriendelijke service

Wij hebben op zondag een afspraak kunnen maken, iets wat wij als zeer klantvriendelijk hebben ervaren. Wij zijn bezocht door een uiterst vriendelijke en kundige arts. Wij voelden ons erg op ons gemak en hebben alle vragen kunnen stellen. We kregen ook nog extra uitleg en tips. Wij zouden Thuisvaccinatie aan iedereen aanbevelen!

Ideale manier van vaccineren met gezin

Vaccineren gewoon thuis aan de eettafel. De man die langs kwam was wat slecht voorbereid en nogal chaotisch met zijn iPad. Prikken ging rustig, vaccinatie paspoorten ingevuld. Prima geregeld. Voordeel: je geeft gewenste dag en tijd door en binnen dat tijdsblok van 4 uur komt de arts langs.

Gaf telefonisch aan hoe laat hij aanwezig zou zijn.

Professionele organisatie

Alles is goed geregeld. Vriendelijke dame. Heel handig dat dit zo kan.

Professioneel, uitgebreid advies en enorm handig!

Lang geleden al eens gebruik gemaakt van Thuisvaccinatie.nl en ook deze keer weer zeer tevreden (bovendien konden we voor onze vaccinaties bij geen enkele GGD in de buurt terecht). Makkelijk om een afspraak te maken, een uitgebreid advies vooraf en het bezoek aan huis door de arts was bijzonder prettig (op tijd, duidelijke informatie en alle benodigde vaccinaties gewoon aan je eigen tafel ;-). Benodigde medicatie werd binnen 2 dagen opgestuurd. Kortom, ik heb geen idee hoe deze dienstverlening nog beter zou kunnen!

Netjes, duidelijk, goede uitleg en snel.

Mooi op tijd, vriendelijk geholpen. Rustig alles uitgelegd en advies gegeven.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp