Een erg vriendelijke arts die goed de zaken uitlegt

Procesmatig goed geregeld, behulpzame helpdesk en duidelijke communicatie omtrent de afspraak.

Uitstekend! Duidelijke communicatie!

De arts was later dan afgesproken, het was prettig dat hij dit tijdig communiceerde. De arts nam de tijd om dingen duidelijk uit te leggen en de kinderen gerust te stellen voor de vaccinaties.

Fijn dat je met het hele gezin in 1 keer klaar bent!

-fijn dat 1 dag van tevoren de aankomst tijd al wat scherper werd gesteld - verder geen bijzonderheden - vriendelijk medewerker

Allemaal soepel en snel. Vriendelijk en duidelijk

Uitstekende service.

Prima verloop. Het gehele proces.

Super makkelijk

Helemaal top

Zou het niet nog een keer doen.

Thuisvaccinatie zelf was op zich prima. Aardige dame die goed kon prikken. Maar we kozen bewust voor thuis vaccinatie om geen gedoe te hebben maar mede door efarma hadden we dat alsnog. Recepten die niet door waren gekomen, pakketjes die gesplitst werden verstuurd. Ik als hoofdboeker werd niet geinformeerd, verkeerde adressen die wel juist waren aangeleverd, hoge kosten en niet 1 centrale factuur zoals gevraagd. Volgende keer toch maar gewoon met z'n allen langs de ggd

Voor de eerste keer was een goeie ervaring. Arts was betrokken bij mijn gezondheid en geeft goeie inlichtingen.

Prima service en uitleg

Dit was de 1e keer via thuisvaccinatie.nl. Alles stond duidelijk op de site en ook telefonisch makkelijk en snel te bereiken. De service aan huis is ideaal. De arts nam ook mooi en tijd en een hele duidelijk uitleg. Zou het de volgende keer weer zo regelen. Top !

Handig en professioneel

Alles verliep soepel, en was naast professioneel ook nog eens gezellig. Een mooie start van de vakantie voorpret!

Ben goed geprikt tijdens een aangenaam gesprek. Service was top en als altijd binnen afgesproken tijdsbestek!

Erg fijne service, persoonlijk . Ideaal

Erg makkelijk dat dit thuis kan, zeker met een gezin. Onze dochters konden alle vragen stellen die ze wilden en er was duidelijke uitleg van wat we kregen en ook waar we in het land van onze bestemming goed op moesten letten.

Makkelijk om thuis gevaccineerd te worden.

Makkelijk om thuis gevaccineerd te worden.

Prima geregeld.

Gemakkelijk online een afspraak inplannen en goed advies gekregen. De arts belde netjes dat het iets later dan afgesproken werd.

Snel en duidelijk

Altijd goede ervaringen gehad met dit bedrijf. Van afspraak maken tot de uiteindelijke prik

Goed geïnformeerd en rustig behandeld.

De man die ons kwam prikken wist waar hij het over had. Hij heeft ons goede raad gegeven. Samen zijn we tot een goed pakket aan vaccinatie gekomen.

Heeft alles goed uitgelegd!

klantvriendelijkheid is top

tijdsblokken is heel slecht. slechte tijdsblokken, midden op de dag en als we dan aangeven zo laat mogelijk en we zitten in eerste tijdsblok.... terwijl we maand van tevoren afspraak inplannen....

Top service

Goede uitleg en communicatie. Nemen ook voldoende tijd voor vragen.

Gezellige arts die pijnloos prikte

Gezellige arts die pijnloos prikte

vriendelijk en geduldig

Ik heb zelf prikangst en de verpleegkundige/arts heeft goed geduld gehad met mij. Ook in het contact was het prettig en niet gehaast of opdringerig. Ondanks mijn prikangst was het een prettige ervaring geworden.

Super service

Makkelijk en goede service. Een arts die goed op de hoogte is van de laatste adviezen qua vaccinaties.

Super snel, misschien soms iets te

Alles geregeld binnen 15min na de arts binnen was. Enkele dagen later ook reizigersmedicatie in huis. Had iets duidelijker gecommuniceerd kunnen worden dat de medicatie meteen besteld zou worden.

Snel geregeld

Afspraak snel gemaakt. Arts kwam op de afgesproken datum en tijd langs. Goede voorlichting gekregen voor mijn vakantie naar Kenia.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp