ongedwongen en informatief

De arts was heel vriendelijk. In een ongedwongen sfeer mijn medicijnen en de te volgen vaccinaties en adviezen doorgesproken. Voor mensen die eventueel een beetje angstig zijn (ik niet) voor een paar prikjes, is dit zeker een aanrader, gewoon gezellig bij jou zelf thuis. Super, en nogmaals bedankt.

Prettige ervaring

Goed geholpen. Duidelijke uitleg en vriendelijke meneer. Fijn dat het thuis geregeld kan worden.

Goed geïnformeerd, door de mails goed op de hoogte gehouden!

Goed geregeld !

Snel en kundig! Top service.

Hoe fijn is het dat ze bij mij thuis langskomen op een moment dat het mij uitkomt. Top!

helemaal top

vriendelijk, duidelijke uitleg, kennis van zaken, flexibel

Makkelijk

Was makkelijk en prettig

Super geweldig ! ik raadt een ieder aan om thuis te laten Vaccineren !

fantastisch uitleg over verre reizen , wat voor vaccinatie je nodig hebt om veilig op vakantie te gaan ! je kan zelf je dag en tijd inplannen voor een afspraak "Fantastisch"

Hele fijne arts die een bezoek aan ons bracht en de tijd nam!

Erg tevreden!

erg goed service en zeer professioneel

De arts die thuis kwam had antwoord op al onze vragen, stelde de kinderen goed gerust en nam de tijd om onze vragen te beantwoorden. Ik had wel graag iets eerder (nu pas 1 dag vantevoren) een iets specifieker tijdspad doorgekregen ivm overige afspraken op de dag zelf.

Netjes op tijd en duidelijke uitleg gekregen.

Netjes op tijd en duidelijke uitleg gekregen.

Heel fijn helder

Heel fijn dat ze aan huis komen ! Goede informatie en duidelijkheid

Gewoon goed zoals het moet

Topservice!

Fijne arts die rustig de tijd nam om alles uit te leggen en je vragen te beantwoorden.

Helemaal prima

Aardige man. Tijdsindicatie was goed ingeschat

De arts was top! De aanloop iets minder.

Na een eerdere goede ervaring met thuisvaccinatie kozen wij ook bij deze reis voor deze organisatie. In eerste instantie verliep dat prima. Helaas bleek een dag voor de afspraak dat de dokter ziek was. Dat kan gebeuren uiteraard. Wat hierop volgde was een uiterst onplezierige sessie aan gesprekken met een medewerker van de klantenservice. Nadat het eenmaal gelukt was om een nieuwe afspraak te plannen verliep de afspraak met de dokter uitstekend. De dokter was een kalme man met heel veel ervaring als tropenarts. Hij nam de tijd om uit te leggen wat hij deed en welke vaccinaties hij toediende. We konden vragen stellen en hij wist hier inhoudelijk goed op te reageren. Iets meer aandacht aan de planning en de klantenservice en de volgende keer worden het zeker weer 5 sterren!

Makkelijk

Makkelijk en snel.

Fijn en correct

Deskundige arts, zeer vriendelijk

Deskundig en goed advies!

Goed uitleg gehad van de arts. Super service dat je thuis geprikt kan worden!

Nette, vlotte uitleg en vaccinatie

Snel en goed geholpen

Vriendelijke man en duidelijk

Fijn om ook s avonds geholpen te worden.

zeer goed

geen problemen

zeer snelle en prettige service

Snelle en flexible service. Thuis bezoek voor vaccinaties een groot voordeel. kundig advies en ervaren "prikker". ook vervolg afspraken worden snel opgepakt en ingepland.

Goed geholpen

Snel en kundig