Goede hulp!

De persoon die mij mocht helpen deed alles goed en fijn! Eerste legde ze uit wat er ging gebeuren en ze was erg geduldig!

Slechte reactie in een fijne omgeving

Met een lichte prikangst kijk ik altijd op tegen dit soort momenten. Daarom vind ik het fijn dat thuisvaccinatie.nl ook echt thuis komt vaccineren. Doordat ik in paniek raakte, vond ik het fijn dat ik op mijn eigen bank kon gaan liggen totdat het weer zakte. De uitleg van de arts was ook erg fijn!

Prima voorlichting, professionele afhandeling

Binnen de gegeven tijdsindicatie is e.e.a. netjes verlopen. Prima voorlichting, rustige uitleg, professionele afhandeling. Wij zijn dik tevreden.

top

Helemaal geweldig perfect

Nog nooit zo makkelijk een vaccinatie gekregen. Alles werd netjes uitgelegd en doorgesproken. Na de vaccinaties kregen we nog een paar andere tips waar we rekening mee moesten of konden houden tijdens onze vakantie.

Hele aardige arts

Afspraak was snel gemaakt. Ik werd snel en tijdig ip de hoogte gebracht hoelaat de arts ongeveer zou komen. Duidelijke informatie.

Snelle en vriendelijke service

Er is meerdere keren iemand bij ons geweest voor vaccinaties. Wij hebben het erg fijn ervaren. De artsen zijn vriendelijk en hebben veel kennis en geven goede adviezen.

Prima en gemakkelijk

De arts was later dan in eerste instantie was aangegeven, daardoor ontving ik een sms waarin werd aangegeven dat hij een half uur verlaat was. En hij was binnen de tijd van het smsje bij ons thuis. Het gemak van Thuisvaccineren scheelt heel veel tijd en parkeerproblemen. Ik was thuis aan het werken, tussendoor konden wij gevaccineerd worden en weer verder met het werk. Super uitvinding, vriendelijke arts die ook goed voorbereid op pad gaat. Wij zijn dik tevreden !

Super fijne ervaring, goede en vriendelijke service!

De afspraak verliep goed. Er was veel tijd en uitgebreide uitleg. Ik kon met al mijn vragen terecht. Ook verliep het vaccineren goed, ondanks dat ik vaak wel gespannen ben. Vriendelijke arts en alles is goed geregeld!

Goede service, heldere informatie, prettig contact.

Prettig om thuis, met het hele reisgezelschap tegelijk, gevaccineerd te worden. Er werd rustig de tijd genomen om vragen te beantwoorden. Ook fijn dat dit in een weekend kon gebeuren, buiten kantooruren.

De arts was erg vriendelijk en gaf goede informatie.

De arts werkte alles netjes en rustig af. Niet gehaast.

Helemaal prima

Een zeer makkelijke manier om je benodigde vaccinates voor je reis te krijgen. Veel advies waar rekening mee te houden en je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail over je afspraak thuis. Ook de daadwerkelijke vaccinaties worden professioneel toegediend met nog de nodige tips en adviezen.

Professioneel en makkelijk

Vriendelijk, professioneel en keurig op tijd. Met zijn zessen lekker makkelijk thuis gevaccineerd.

Vriendelijk, gemakkelijk en deskundig!

Mijn afspraak als zeer positief ervaren. Op tijd, zeer gemakkelijk, vriendelijk en ik ben kundig geholpen en geïnformeerd. Kortom klaar voor mijn reis!

Na aankomst goede ervaring

Ons tijdslot viel tussen 18;00 en 20;00, Uiteindelijk was onze arts er om 20:30. Helaas hebben wij dus als groep bijna 2,5 gewacht tot de arts er was. Verder verliep het vaccineren zelf wel goed.

Goede ervaring: geen aanmerkingen!

Voor mijn reis ben ik op zondag middag gevaccineerd door een vriendelijke arts. Hij was vriendelijk en maakte naast het vaccineren een gezellig praatje. Hij was ook geïnteresseerd en wenste mij een fijne vakantie.

Was een ruim voldoende inderdaad.

De arts/medewerker was vriendelijk en behulpzaam. Het prikken zelf was naar mijn gevoel en ook die van mijn vrouw iets gevoeliger dan ik van vaccinaties in het algemeen ben gewend. Dat had misschien iets beter gekund. Ook trof ik volgens mij een ongebruikt vaccin aan op mijn tafel na het vertrek van de arts/medewerker

Super service en vriendelijke arts(en)

De arts kwam netjes op tijd. Vriendelijke arts, duidelijke uitleg en nam de tijd. Aanrader!!

Was helemaal prima

De dokter kwam.op tijd en was allemaal prima. Wel veel administratie die de dokter moest doen, vond ikzelf maar dat zal wel nodig zijn.

Prima verlopen en goed informatie gehad over wat ik moet weten voor mijn reis

Ik zou het iedereen aanraden!

Super goed! Super aardige arts, hele goede voorlichting, perfect geregeld en alles geregeld via mijn zorgverzekering.

Goede informatie, snelle vaccinaties, makkelijk aan huis

We hebben een reis naar Latijns Amerika gepland en kregen alle informatie over hoe we veilig qua gezondheid daar naartoe konden. En alle benodigde vaccinaties waren snel gezet.

Nette service

Even wat onduidelijkheid met de herinnering, maar verder nette service

Super nette service!

Vanwege drukte op de weg was hij vertraagd maar belde begin van de avond al om dit te melden. Vervolgens belde hij later op de avond met de exacte aankomsttijd, erg netjes. Ondanks de vertraging nam de arts rustig de tijd om mijn vragen te beantwoorden! Erg nette en fijne service!

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp