Ik verwachtte meer professionaliteit
Tijdens het bezoek van de arts werden zowel mijn vriend als ik gevaccineerd. Hij was de prikken voor ons beiden tegelijk aan het uitpakken en moest zelf wel 6x kijken welke hij nou precies had. Dit geeft een oncomfortabel gevoel want je wilt er zeker van zijn dat het goede vaccin je lichaam in gaat. De stickertjes plakte hij ook bijna verkeerd in de vaccinatieboekjes - we moesten hier zelf extra op letten en zagen al dat het fout ging.
De arts praatte erg zacht en in zichzelf waardoor we hem niet goed konden verstaan. Hij kwam ook nerveus over.
Onze armen werden niet met een doekje afgedaan voor het prikken, terwijl er wel een hele pot alcohol op tafel werd gezet.
Een ongelukje kan gebeuren, maar de arts prikte zichzelf aan de naald waarmee mijn vriend zojuist was gevaccineerd. Hij had deze op de grond laten vallen. Eerst deed hij ongemakkelijk en zei niks maar we zagen dat er allemaal bloed op zijn hand zat. We stelden voor dat hij even zn handen kon wassen, maar hij deed er een pleister op.
Tot slot moest ik zelf mijn afspraak er bij pakken omdat hij verder geen adviezen gaf, terwijl er in de lijst van de afspraak wel 6 of 7 (oa malaria, dengue, etc) punten waren waarop we advies verwachtte.
Concluderend: we vonden dit een rare ervaring en hadden meer professionaliteit verwacht.