Vriendelijk en deskundig

Mijn ervaring met thuisvaccinatie is zeer goed. De aangegeven tijd was tussen 16:00 en 18:00. Net iets na kwart over 5 belde de arts aan. Eerst controleerde hij de gegevens, waarna hij me uitleg gaf over de risico's van de reis en welke vaccinaties hij aanraadde. Een paar vaccinaties zijn verplicht voor mijn reis, en een paar weer optioneel. Aangezien ik aangaf dat mijn idee was om in de winter weer een mooie reis te maken, heb ik er zelf voor gekozen om ook de optionele vaccinaties te pakken. Deze moeten alleen wel in 2 keer gezet worden waarover ik nog gebeld wordt. Na ongeveer een 20 minuutjes was alles weer klaar. Kortom, alles duidelijk, eigen keus van optionele vaccinaties, goede uitleg en een passend advies van een deskundige. Wat wil je nog meer?

Een ervaring rijker heel gemakkelijk zo aan huis

Goede informatie en advies

prima duidelijke handelingen

Voldoende uitleg van de benodigdheden voor onze reis naar Tanzania. goede controle op de gegevens.

Goed en duidelijk advies, maar lang wachten op de afspraak

Het tijdslot was niet fijn, er was een tijdslot van 4 uur aangegeven wat ik erg lang vond. De arts kwam uiteindelijk pas op het einde van het tijdslot aan waardoor ik een halve dag kwijt was. De arts was wel erg aardig en gaf goed en duidelijk advies, het was voor mij duidelijk wat ik kon verwachten en ik kon al mijn vragen stellen. Ook wist ze goed waar ze het over had en wist ze waar ik heen ga en wat daarbij komt kijken.

Zeer kundige en sociale arts. Contact was erg fijn.

Erg nette arts, legde alles goed uit en stelde je op je gemak. Contact was erg laagdrempelig wat voor ons persoonlijk prettig was. Zeker een aanrader.

Ideaal!

Prettig om dit op deze manier te doen.

Super vriendelijk en makkelijk

Wij zijn zeer fijn geholpen. Hele aardige dokter en dat de dokter langs komt is ideaal!

Mijn ervaring was in een woord prima.

Mijn ervaring was prima duidelijke uitleg en prima advies.

Zo goed geregeld

Prima geregeld we doen dit al jaren

Fijn dat je thuis je vaccinaties kunt ontvangen!

Eerst kon ik zelf geen afspraak plannen, telefonisch gelukkig wel! Je wordt goed op de hoogte gehouden van welke vaccinaties je gaat krijgen. Alles wordt ook goed gecheckt als ze bij je thuis zijn

Heel fijn dat het gewoon thuis kon

Makkelijk om afspraak voor het hele gezin te maken. En dan komen ze ook nog bij je thuis! Ook nog tips gekregen over Thailand ivm andere ziektes. Fijne ervaring!

Wij vonden het super het werd duidelijk uitgelegd hoe het in zijn werking ging. Echt een aanrader.

Prima geregeld

Alles verliep soepel

Proces verliep goed, aardige doch professionele man. Goed geïnformeerd en vaccinatie was sneller gezet dan gedacht. Zeker aan te raden.

Vriendelijke dokter, goede uitleg

Deskundig en efficient

Professionele communicatie vooraf, duidelijke informatievoorziening. Tijdsblok werd nauwkeuriger naarmate de dag dichterbij kwam. Professioneel arts. Prima geregeld.

Uitstekende service aan huis

Heel makkelijk aan huis

Een geweldige ervaring de arts was heel erg goed, nam de tijd gaf een heel duidelijke advies en prikte geweldig .

Goed communicatief en professioneel vaccinatie

Goed communicatief en professioneel vaccinatie

Super relaxed

Fijn in eigen omgeving, goede uitleg

Mooi op tijd en snelle en heldere uitleg. Kortom gewoon top

Top kwaliteit Service

Alle medewerkers waren zeer aardig, professioneel en legde mij alles tot in de details uit. Dat zorgde voor een prettige afspraak. Zeker een aanrader!

Fijn dat ze thuis komen. Eigen omgeving.

Perfect geregeld

De dame die bij ons kwam had alle informatie netjes digitaal, alle benodigde vaccinaties bij zich en in no time was iedereen gevaccineerd. Ze heeft een herinnering in het systeem gezet voor een herhaal bezoek, dus ook daar hoeven wij zelf niet aan te denken.

Nauwkeurig maar het duurde lang!

We hadden een keurige arts op bezoek die netjes nog 1 uur voordat hij kwam belde dat hij eraan kwam. Er moesten 5 mensen gevaccineerd worden en iedereen moest 2 prikken krijgen. Dit alles en met het advies heeft 1,5uur geduurd. Hij werkte nauwkeurig alles 1 voor 1 af.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp