Medewerker thuisvaccinatie was kundig en na uitgebreid de tijd voor alle vragen.

Praktisch, gemakkelijk en deskundig

Niet de eerste keer dat we er gebruik van maken. Goede voorlichting en uitleg vragen.

Heldere uitleg, snel klaar

Ik kreeg heldere antwoord op mijn vragen en we waren snel klaar

Professionele, rustige arts!

Wij zijn zeer tevreden over de vaccinatiearts die keurig op tijd, rustig en aardig mijn gezin, de voor onze reis naar Zuid-Afrika, benodigde vaccinaties gaf.

Matig

Afspraken worden op het laatste moment afgezegd. Handeling: Arts was wel heel erg zorgvuldig en professioneel.

Duidelijk en bijzonder prettig.

Mijn ervaring was zeer goed. Vriendelijk en duidelijk

Super fijn!

Ik vond het ideaal om thuis gevaccineerd te worden. Ik kreeg goede uitleg en tips voor op reis! Die artz die langs kwam was ook heel fijn en super professioneel.

naar verwachting

Naar verwachting.

Enige wachttijd maar keurig op tijd

Simpele aanvraag, prettig dat het thuis kan. Persoon kwam keurig aan het begin van het tijdsvak. Erg prettig. Afhandeling van recepten kan beter. Was een fout in gemaakt en schoven ‘de bal’ naar de klant om zelf er achteraan te bellen naar de apotheek. Het was gewoon een foutieve invoer in hun systeem.

Fijne manier om goed voorbereid op reis te gaan

Duidelijk advies en goede uitleg over meer dan alleen de vaccinaties.

Zeer helder en servicegericht

Arts komt aan huis, proces is efficiënt, vriendelijk en rustig, planning biedt flexibiliteit. Heldere uitleg, extra vraag ook beantwoord: kortom erg prettig en klantgericht.

Ondanks de spanning een redelijk stress loze ervaring.

De arts was erg vriendelijk en relaxed. Ik vond het fijn dat het thuis kon plaatsvinden zodat ik in mijn eigen ruimte zat en minder stress ervaarde. Ik vond wel dat het advies in het voortraject wat langer duurde en daardoor wist ik niet goed waar ik aan toe was en hoeveel het zou gaan kosten. Toen het advies eenmaal binnenkwam verliep het allemaal prima.

Goede service en uitleg en fijn dat het thuis kan

Goede service, duidelijke uitleg en erg fijn dat het gewoon thuis kan

niet tevreden, maar zkr een vriendelijke en geduldige arts

Wij maken in de toekomst geen gebruik meer van thuisvaccinaties, te veel rompslomp. Je kunt 1 familie aanmaken maar iedereen heeft een eigen email adres nodig (ex kids). dan ontvang je per persoon (ook de kids) allemaal emails en ook krijg je per persoon een factuur etcetc.

Aanrader eerlijk en professioneel

Keurig geholpen zowel bij het maken van afspraak tot en met de vaccinatie. Ze komen thuis. Vooraf nog een belletje met vragen waar we over konden nadenken. Uitstekende voorlichting wat nodig is en wat aanbevolen is waardoor je een goede afweging kan maken wel of niet doen. Arts nam de tijd en was eerlijk en realistisch. Kortom een dikke aanrader. Helemaal handig als iedereen in het gezin gevaccineerd moet worden.

Prima voorlichting

Zo makkelijk dat er thuis geprikt wordt.

Snel geregeld en top dat het thuis kan

Een paar minuten gedaan over het invullen van de gegevens. Verder nog wat mails moeten beantwoorden en het was geregeld. Verder nemen ze de tijd en hebben we goed advies ontvangen. Binnen een uurtje waren we klaar. Wel iets later dan afgesproken.

Persoonlijk, kwalitatief en efficient

Er was tijdens het vaccinnatie bezoek veel tijd om alle vragen en de mogelijke voordelen en nadelen door te bespreken. Daarnaast ging de mevrouw steriel aan het werk wat ik erg betrouwbaar vond overkomen.

Persoonlijk advies en vaccinatie in minimale tijd

Prettig persoonlijk contact, gelegenheid tot het stellen van vragen en uitvoerig antwoord op basis van mijn individuele situatie. In een minimaal tijdsbestek alle nodige vaccinaties en een persoonlijk advies ontvangen.

Snel en makkelijk!

Tijdens het thuiswerken even wachten op de vaccinatie, binnen 2 minuten was alles geregeld. Makkelijker kan niet!

Thuisvaccinatie.nl is een super toegankelijke organisatie met enthousiaste artsen.

Het is super fijn dat een arts met mij meedenkt over hoe ik mijn reis zo veilig mogelijk door kom. Ik voel me vrij om al mijn vragen te stellen en krijg daar goede antwoorden op. Dankjewel!

Comfortabel en informatief

Fijn om thuis de vaccinaties te kunnen krijgen die je voor je reis nodig hebt. Geen dag(deel) kwijt om ze op te halen. Medewerker was erg vriendelijk en kundig en gaf ook voldoende advies over de omgeving waar ik naar toe ging en welke vaccinaties wel of niet wenselijk waren. Voor m'n volgende reis naar een ander continent zal ik zeker weer gebruik maken van Thuisvaccinatie.

Erg fijn

Erg prettig en duidelijk

Goed geholpen!

Duidelijk wat betreft het tijdstip waarop de arts langs kwam. Aardige arts. Duidelijke uitleg over de vaccinaties en eventuele andere risico's in het buitenland.

Het was erg relaxed, kreeg heldere uitleg over de vaccinaties en risico's van mijn reis en de prikken werden professioneel gezet.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp