Super fijne ervaring, duidelijke communicatie.

Voor ons de tweede keer dat we gebruik maken van thuisvaccinatie. De kinderen vinden het heel fijn dat het gewoon thuis is en de arts communiceerde heel vlot en duidelijk over de tijd. Goede uitleg over de vaccinaties. Zeker zijn het dure vaccinaties, maar van te voren zoek je denk ik ook uit hoe de verzekering dit dekt. Dan valt het namelijk allemaal reuze mee!

Prima!

Locatie Bronovo was een beetje gek, slecht bereikbaar en deur was gesloten en niet te vinden. Voor de rest was het consult prima. 3 prikken in 1 arm is wellicht niet helemaal de bedoeling?

goed, kort en krachtig

Arts had alleen heel snel heel veel informatie, ik kan me voorstellen dat er mensen zijn waarvoor de hoeveelheid aan informatie ietwat te veel is in een keer.

Prima advies en artsen

Ik vind het lastig dat na telefonisch contact de afspraak toch nog 1 1/2 uur later pas plaatsvindt.

Makkelijk om een afspraak te maken en ruim de tijd voor het consult

Uitgekomen bij thuisvaccinatie omdat ik op geen enkele manier tot een afspraak kon komen bij de GGD omdat de tijdsloten daar voor maanden vol zaten. Bij thuisvaccinatie geen probleem. Enige reden om geen 5 sterren te geven is omdat er geen contract is met mijn zorgverzekering (VGZ), waardoor ik niet kon declareren terwijl het vanuit GGD wel grotendeels vergoed wordt. Maar ja, dan moet je wel de kans hebben om een afspraak in te plannen.

Complexe manier van afspraak maken

De bezoeken aan de locatie op het NDSM terrein voor Dengue vaccinaties was oké. Nu wilde ik een afspraak maken voor Herpes Zoster maar moest ik weer een formulier invullen met niet relevante vragen zoals naar welk land ik zou gaan en voor hoelang. Gordelroos komt in Nederland voor en daar woon ik. Jullie artsen worden onderbetaald dus gun ik jullie graag de verdiensten zodat dat kan verbeteren. Nu twijfel ik of ik de prikken tegen gordelroos niet door de huisarts zal laten doen die op loopafstand woont. Door de gunfactor en de vriendelijke artsen die jullie in huis hebben zal ik jullie toch aanbevelen maar maak het afspraak maken makkelijker.

Pijnloos geprikt en goede voorlichting over vakantie land.

Een fijne arts, die goed rekening hield met mijn prik angst.

Top!

Erg fijn!

Snel en duidelijk geholpen

Ik ben snel geholpen en alles is me fijn en duidelijk uitgelegd.

Professioneel en snel geregeld!

Professioneel en snel geregeld! Ik ben goed geïnformeerd over de te nemen vaccinaties en voorzorgsmaatregelen!

Heel fijn :)

Het was een prettige ervarig. De arts had mij 30 min van te voren gebeld, dat hij eraan kwam. Hij heeft ons goed geadviseerd en de vaccinaties zijn goed gezet. Zeker aan te raden!

Zeer positief

De medewerkster was zeer vriendelijk en professioneel. Prikken ging snel en pijnloos. Ook de uitleg was zeer duidelijk.

Duidelijke en nette manier van vaccineren

Duidelijke tijdsplanning, stipt op tijd. Duidelijke uitleg en informatie. Goed op de hoogte van de situaties in andere landen. Al met al een zeer goed ervaring gehad met thuisvaccinatie.nl

Wel raar dat ik een nieuw geel boekje moest kopen, terwijl ik een geel boekje had

Ik ben zeer tevreden

De communicatie verliep prima. Locatie was goed te bereiken. Ik werd goed ontvangen en de uitleg was goed. Vaccinatie werd goed uitgevoerd. Personeel was vriendelijk. Ik ben zeer tevreden.

Duidelijke uitleg en lekker vlot

Als prettig ervaren

Vaccinatie was snel gezet, maar nazorg niet.

Ik had twee vaccinaties op de planing staan voor het dengue. Maar door dat er te weinig vaccinaties waren zou mijn tweede afspraak binnen een jaar moeten worden gehaald. Tot nu toe nog niets van gehoord terwijl er twee keer gezegd is u ontvangt een datum. Bij deze nog zes weken te gaan dus ik zal er zelf weer achteraan moeten..

Vriendelijk

Jammer dat de communicatie niet goed ging. Ik had gebeld over wijziging van het tijdstip ivm uitvaart. De gemaakte opmerking werd helaas niet doorgegeven aan de arts, waardoor hij tevergeefs aan de deur kwam. Hij was wel flexibel en kwam later terug.

Goed geholpen

Alles rap en netjes geregeld

Alles rap en netjes geregeld net voor vertrek! Heldere informatie gedeeld tijdens het consult en malaria recept is direct naar gewenste apotheek verstuurd. Professioneel consult en als een van de weinige aanbieders op korte termijn beschikbaar om een afspraak in te plannen. Aanrader!

Makkelijk en snel

Ideaal

geweldige hulp en service

goede hulp, vaccinaties en advies

Geweldige service

Fijn contact zowel telefonisch mail als thuis

Snel en kundig

Prima en correct advies, snel geregeld

Positieve ervaring

Fijn om er niet op uit te hoeven. Duidelijke uitleg. Vriendelijke mensen.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp