Makkelijk en bekwaam

Het was makkelijk om een tijd te reserveren voor mezelf en mijn man. De verpleegster was op tijd en we kregen snel en eenvoudig de vaccinaties

Heldere informatie en antwoorden op onze vragen gekregen, voldoende tijd genomen.

We hebben heldere informatie en antwoorden op onze vragen gekregen. Er werd voldoende tijd genomen om de antwoorden en handelingen toe te lichten, heel prettig. ook werd er met ons mee gedacht bij onduidelijkheden in de factuur en mogelijke vervolg-vaccinaties.

Keurige service!

Hele fijne ervaring! Fijn dat ze thuis komen en je er niet de deur voor uit hoeft! De persoon die kwam was erg aardig en had goed verstand van zaken. Mijn man kon tevens meteen een inenting krijgen voor een volgende reis later in het jaar terwijl we dat niet hadden opgegeven. Fijn dat dat ook meteen geregeld is!

Fijn dat het hele gezin in 1 keer thuis alle vaccinaties heeft gekregen. Duidelijke uitleg en tips.

Heel fijn om een arts thuis te krijgen

Wat een ontzettend relaxte meneer hadden, met een grapje werd zelfs de grootste zenuwpees rustig.

prima begeleiding en goede adviezen.

Mevrouw kwam heel rustig over en beantwoordde onze vragen. Zij was goed op de hoogte van de situatie van het land waar we naar toe gaan.

Goed geïnformeerd, snel, goede service.

Fijne en goede service aan huis!

Deskundig advies en de prikken waren snel gezet. Ook bij ons kleine zoontje van 2,5. Was klaar voordat hij het doorhad.

Goed, rustig art goede uitleg en overleg

Goed telefonisch contact gehad. Uitleg rabiës had uitgebreider gekund aangezien we er tijdens het advies achter kwamen dat dit 2 prikken zijn met 1 week er tussen. Nu was dat qua tijd en ruimte niet mogelijk om die prik te halen. Kind hadden we goed voorbereid, jammer dat dan het "prik diploma" niet word uitgereikt. We hebben er maar van gemaakt dat het gele boekje het prik diploma was. Zeker voor een kind met prik angst was het diploma een beloning geweest en iets waar hij trots op kon zijn.

Vakkundige arts, die ook nog veel informatie gaf

Natuurlijk super dat het gewoon thuis kan plaatsvinden, arts was ruim op tijd, ging ontzettend leuk met de kinderen om (die waren toch wat gespannen), prikken voelde je bijna niet en na afloop kregen we nog allerlei tips en tricks op medisch gebied van het land waar we op vakantie gaan.

Vriendelijke arts, fijn dat het thuis kan plaatsvinden. Door tekort aan personeel was de afspraak 2x afgezegd en omdat er alleen een tijdslot kan worden afgesproken, was dat niet zo handig. Wel erg vriendelijk geholpen aan de telefoon bij het maken van nieuwe afspraken. Ik zou het in de toekomst toch weer zo doen.

Ontzettend fijne arts en alles super geregeld

Vooraf was alles heel goed geregeld. Fijn dat de adviezen ook al over de mail werden gegeven. Het bezoek zelf was ook heel fijn. De arts legde alles goed uit, nam de tijd en deed het geweldig met de kinderen. Ze ging goed in op hun vragen en ging heel goed om met de angst van de 2 jongsten. En voor de volwassenen zorgde ze met zo goed. Al met al super tevreden!

Gemak en goede service ineen!

Prettige en vriendelijke medewerker aan huis. Vaccinatie thuis, super gemakkelijk. Goede toelichting en tips voor reis en vakantie.

Vriendelijk en duidelijke uitleg

Vriendelijke meneer en goede uitleg gekregen. Was ook zo gepiept.

Duidelijk, eerlijk, vriendelijk en vakkundig

Geeft eerlijk advies.

Prima ervaring, kostenplaatje niet compleet

Goede ervaring, duidelijke uitleg. Wel waren mijn kosten 203 euro, terwijl er op voorhand ongeveer 120 euro stond. Geen extra prikken dan op voorhand doorgegeven.

Echt top geregeld!

Alles wordt echt goed georganiseerd, je kiest een tijdslot en naarmate de afspraak dichterbij komt krijg je meldingen over de exacte tijd. Vriendelijke dame, nam uitvoerig de tijd om al onze vragen en zorgen te beantwoorden. Ook als je vragen hebt voor de klantenservice nemen ze snel contact met je op!

Duidelijk en snel!

Huisarts legde alles zorgvuldig uit, gaf de mogelijkheid om vragen te snellen en werkte vlot! Top :)

x

Super, voor herhaling vatbaar

Arts nam alles rustig door en dacht mee. Hij plaatste nodige vaccinatie en gaf nog advies over land/gebied waar we heen gaan.

Super makkelijk, aardige arts. Goede service

Is heel erg handig en ideaal met kleine kinderen. Fijn om het in eigen omgeving te kunnen doen. Echter hebben we nog geen recept voor mijn man. Hopelijk komt dat nog.

Zeer tevreden over bezoek en uitleg.

Zeer tevreden over het bezoek. Duidelijke uitleg en aanvullende adviezen.

Fantastische service

Kundige arts, met voldoende adviezen.

Fijne arts en goede toelichtingen

Kwam stipt op tijd, fijn, droeg mondkapje en stelde zich voor. Rustig de vaccinaties gezet en goede info gegeven.

Makkelijk, snel en goede communicatie

Het was makkelijk om via de website een afspraak in te plannen. Richting de daadwerkelijke datum voldoende op de hoogte geworden van aankomsttijd. Kort van te voren nog gebeld door de arts. Contact met de arts was zeer prettig. Duidelijke informatie gekregen over de zaken waar rekening mee te houden op de reisbestemming. Bijkomstigheid is toch dat het fijn is om in je eigen omgeving gevaccineerd te worden. Geen wachtrijen, snel en geen reistijd.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp