Aardige rustige arts. Ook voor de kinderen prettig. We zijn goed voorgelicht

Fijne dokter

Prettig gesprek met de arts gehad. Fijne uitleg

Vriendelijk, duidelijk en makkelijk

Hoe fijn is het dat je hiervoor niet de deur uit hoeft. Alles werd duidelijk uitgelegd door een vriendelijke dame. Ook fijn dat je meteen een reminder voor de herhaalprik kunt laten inplannen.

Goede service, zeer klantvriendelijk

Heel klantvriendelijk, ze nemen echt de tijd om alles goed uit te leggen. Komen zelfs op zondag, ideaal! Goede communicatie over tijdstip dat ze komen.

Vlot en soepel

Vriendelijke medewerker, was op tijd conform de email bevestiging, heeft alles netjes volgens verwachting gedaan.

Aardige man. Kwam op afgesproken tijd. Xo geregeld. Erg makkelijk zo

Vriendelijk prima goede Uitleg en deskundig

Deskundig Vriendelijk Antwoord op de vragen Geduldig Rustig Eerst prikken dan uitleg ( handig voor de kinderen dan hebben ze de prik al Gehad)

Goede communicatie

Snelle service en helder informatie via de e-mail

Super goed

Vriendelijke super goed met kinderen goed advies

Super fijn!

Wij vinden het ideaal dat je met een heel gezin thuis kan blijven voor alle benodigde vaccinaties. De afspraak is makkelijk gemaakt, al duurde het deze keer lang voordat we een afspraak in konden plannen. 6 dagen voor vertrek kon er een arts bij ons langskomen. Er was onder andere een gele koorts vaccinatie nodig voor onze bestemming. Deze moet alleen minimaal 10 dagen voor vertrek gegeven zijn. Ik heb nog opgebeld om dit aan te geven en of de afspraak niet vervroegd moest worden om ons aan die tijd te kunnen houden. Er werd niet mee gedacht en kreeg als antwoord dat het allemaal wel goed zou zijn aangezien er ook artsen naar kijken bij het opstellen van het advies. Echter bij onze afspraak door de arts gaf hij ook aan dat dat inderdaad minimaal 10 dagen voor vertrek gegeven moest worden. Dat begreep hij ook niet hoe dat kon, ondanks dat ik gebeld had. Dat was jammer maar verder is de service heel erg fijn en word alles netjes afgerond!

Globaal genomen best goed

Bij het bellen naar thuisvaccinatie:..... wachttijd ruim 20 min. Elke minuut de melding dat er nog een wachtende voor u is. Dit kan natuurlijk niet ondaks dat het druk is. Wel goed is de directe facturering bij de zorgverzekeraar. Laatste opmerking: Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonsgegevens (naam, e-mailadres, IP adres en eventueel overige informatie die ik vrijwillig invul in de review) in het kader van de privacy wetgeving (AVG). Tevens verklaar ik dat ik klant ben (geweest) bij dit bedrijf. Als ik het vakje niet aanvink kan ik niets versturen: ook een hiaat!

Servicegericht, goede informstie en duidelijk.

Uitstekend!

Het was ideaal, onze kinderen konden gewoon tot aan de prik zichzelf thuis vermaken zonder al teveel spanning voor de vacinatie, hierdoor nam pas bij binnenkomst van de zuster de spanning toe maar was de vacinatie zo gezet.

prima voorgelicht.

De waarschuwing voor bepaalde ziektes zijn besproken. De keus was aan mij om mij te beschermen.

Hele fijne arts, prettige uitleg en omgang.

In alle rust is de vaccinatie gezet. Een fijn gevoel.

Top!

Ik ben erg goed geholpen door een vriendelijke arts die alles stap voor stap duidelijk heeft uitgelegd. Hij stelde mij op mijn gemak en bood een luisterend oor. Ik ben zeer tevreden.

Goede uitleg, geduldig optreden van arts bij kind met prikangst

Makkelijk handig en snel

Snel geregeld goed advies

Prima geholpen en geadviseerd

Prima: vriendelijk, goede adviezen, geduldig & vriendelijk naar zoon van 8

Fantastisch

Kwartier voor aankomst wordt gebeld , dit is echt geweldige "SERVICE"

Prima advies en snel geregeld

Arts kwam op het afgesproken tijdstip, heel efficiënt. Prima!

Ervaren

Een erg ervaren en goed geschoold prikker. Was goed op de hoogte van alle regels en situatie

Hele fijne en deskundige service

Ik ben goed geholpen en geadviseerd over de vaccinaties voor mijn reis

Uitstekende uitvoering en advies!

Fijn dat we al onze reisvaccinaties op deze manier, aan huis, kunnen regelen. En dankzij jullie flexibiliteit hebben we lastminute nog goede beslissingen kunnen nemen en uitvoeren. Top!

Ideaal

Hoe heerlijk is het als kinderen in hun eigen omgeving gevaccineerd kunnen worden? Ideaal! Hele vriendelijke man die de vaccinaties heeft gezet, stelde de kinderen gerust.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp