Wat fijn om de reisvaccinaties gewoon bij ons thuis te kunnen ontvangen. Vooral voor de kinderen rustig. Goede uitleg en duidelijk antwoord op onze vragen.

Een zeer efficiënte ervaring

Ik ben zeer tevreden over het verloop van de vaccinatie, rustige en kundige arts die ook iets te vroeg op de afspraak was gekomen. De prik viel mee, wat lichte stijfheid in de arm.

Toegankelijk en professioneel

Fijne ervaring om thuis te vaccineren

Geweldig!

Heel fijn dat het in huis kan. Rustige benadering.

Heel goed

Kundig en vriendelijk

Zeer deskundig met goede adviezen.

Deze meneer nam de tijd voor ons. Checkte de medicijnen om advies te geven. Gaf verschillende tips voor de vakantie. Goede uitleg over de vaccinaties. Het was een fijne kennismaking met Thuisvaccinatie.nl.

Uitstekende service!

Ruim op tijd aangegeven binnen welk tijdsvak ze er zouden zijn. Voorafgaand nog een sms bericht met de specifieke tijd. Erg aardige arts met duidelijke uitleg!

Prima service en uitleg vaccinaties

Fijn dat er iemand bij je aan huis komt voor de vaccinaties. Je maakt online een afspraak en vult alle gegevens in en krijgt vervolgens een advies met prijsopgave. In ons was de reminder wel handig. Op de dag van prikken ontvang je meerdere berichten zodat je weet wanneer er iemand komt.

Vriendelijke vrouw, snel klaar

Prima ervaring met thuisvaccinatie, echter de site mag beter !. Voor de rest prima.

Zeer prettig om thuis gevaccineerd te worden.

Zeer prettige ervaring om thuis gevaccineerd te worden voor mijn reis. Heldere uitleg tav vaccinatie en waar aan te denken tijdens je reis.

Duidelijk, vlot en vriendelijk geholpen

Naar aanleiding van mijn gegevens een duidelijk advies gekregen, vlotte service aan huis, alle informatie nog na te lezen op de site.

100 % gemak

Advies en vaccinatie vanuit je eigen huis

vriendelijk en professioneel

vriendelijk en professioneel

Vriendelijk en goede uitleg

Nam de tijd voor de vragen.

Gevoel dat ik een beetje belazerd ben.

De vaccinatie verliep vlekkeloos. Maar de arts vertelde me toen pas dat mijn vaccinaties niet verplicht waren. Belazerd voel ik me omdat tijdens het boeken van de reis bij Sawadee, je automatisch wordt doorgelinkt naar de site van Thuisvaccinatie.nl. Dat wekt sterk de indruk dat het verplicht is.

Prima!

De arts was er op het afgesproken tijdstip en was kundig. Verder nog informatie over het land gekregen. Een aardige en professionele man.

Goed & kundig

Zeer prettige ervaring. 1 verbeterpunt qua timing. T tijdslot van 4 uur wordt pas de avond van te voren naar een tijdslot v 2 uur teruggebracht, maar de 2 uur gelden als indicatie. Dat is vrij ruim tijdslot om het hele gezin thuis te houden..

Super handig

De arts kwam op het afgesproken tijdstip. Het was een jonge gezellige arts. Er werd uitleg gegeven over de vaccinaties en we kregen een folder met uitleg over allerlei ziektes. Binnen een half uurtje was alles rond. Prima ervaring.

Goede service en snel geregeld

Perfecte service

Een goede service aan huis.

Top Service en advies

goede service om thuis de vaccinatie te ontvangen

Perfect geregeld

Professioneel, meedenkend

Alles in 1, perfect

Jammer was wel dat telefpnisch doorgegeven zaken niet verwerkt waren (eerdere vertrekdatum) en dat kennelijk niet alle medische gegevens in het dossier opgenomen waren (chplera en geelzucht)

prettig thuis

prettig om thuis gezin te vaccineren op adviesbasis zonder naar ggd te hoeven..op datum&tijd die je schikt!

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp