Makkelijk te regelen en snel een afspraak

Goed en kort contact met duidelijke uitleg.

Perfect!

Nooit meer anders. Zeker wanneer je met gezin reist. Altijd vriendelijk en voorkomend en nemen alle tijd voor je.

Heel comfortabel!

Fijne dokter die duidelijk communiceerde.

Super goed

Alles werd fijn uitgelegd zodat ik goed op de hoogte was van alles.

Informatie over tijd en locatie is duidelijk. Vriendelijke arts.

Gemakkelijk, fijn en prettig, vooral voor de kinderen!

Erg makkelijk en fijn om dit zo te kunnen regelen. Altijd passend in je planning/agenda. Voor de kinderen fijn in hun eigen omgeving.

Prettige arts, duidelijke uitleg en advies.

Arts werkte op tijd, gaf duidelijke uitleg en dacht mee wat wel en niet mogelijk was. Afspraak maken was duidelijk. Meer info vooraf over kosten en totaalplaatje van de kosten met herhaalprikken mag veel duidelijker.

Zeer tevreden!

Ons gezin in één keer, aan de keukentafel, volledig gevaccineerd! Deskundige informatie ontvangen van de arts in een relaxte sfeer.

Prikservice prima, administratief kan beter

Het halen van de vaccinaties verliep prima. Deskundig personeel. Administratief is verbetering mogelijk. Zo bleek na de herhaalvaccinatie dat ze inmiddels geen contract meer hadden met mijn zorgverzekeraar waardoor ik deze zelf moest betalen. Daar was ik graag vooraf attent op gemaakt. Ze hebben dit niet netjes opgelost.

Thuisvaccinatie op zelf gekozen andere locatie; prima

Ik heb voor reisvaccinaties gebruik gemaakt van niet thuis vaccineren, maar op locatie. Ooit ook thuis gedaan, dat was toen ook goed. Nu was het alternatief ook prima. Ik had twee rondes, twee verschillende artsen die goede uitleg gaven en vrij pijnloos de vaccinaties.

Alles prima geregeld!

Afspraken kloppen, veranderen vd afspraak ook geen enkel probleem. Netjes op tijd geholpen. Lekker dichtbij en 1e ronde vaccinaties gewoon thuis.

Uitstekend!

Uitstekend!

Volgens afspraak, zeer informatief en vriendelijk.

Heel gezellige, kundige lieve arts. Geweldig met onze dochter met prikangst.

Super handig en deskundig

Hele goede ervaring. Voor mijn reis naar Indonesië had ik een vaccinatie nodig, maar toen ter sprake kwam dat ik later dit jaar ook een andere reis ga maken, kon ik ook daarvoor de vaccinaties meteen krijgen. Deskundige arts, en zo fijn dat het gewoon thuis kan.

Een heel goede ervaring!

Na eerst via GGD geen plaats voor onze vertrekdatum, toen LCR bleek de dichtsbijzijnde praktijk een week gesloten, toen vervolgens "thuisvaccinaties" gevonden. Dat is vervolgens heel snel geregeld.

T was fijn om nog op korte termijn een afspraak te krijgen

Vriendelijke vrouw die duidelijke uitleg geeft

Ze gaf duidelijke uitleg, voor- en nadelen op een rijtje. Wat te doen als er toch iets gebeurd. Goed advies!

Zorgvuldig en informatief

Arts nam alle tijd om de vaccinaties uit te leggen en te informeren over hoe en wat. Erg fijn!

Betrouwbaar en snel

Goed op de hoogte gehouden van de aankomstijd en alles netjes en snel verlopen.

Super fijne ervaring, duidelijke communicatie.

Voor ons de tweede keer dat we gebruik maken van thuisvaccinatie. De kinderen vinden het heel fijn dat het gewoon thuis is en de arts communiceerde heel vlot en duidelijk over de tijd. Goede uitleg over de vaccinaties. Zeker zijn het dure vaccinaties, maar van te voren zoek je denk ik ook uit hoe de verzekering dit dekt. Dan valt het namelijk allemaal reuze mee!

Prima!

Locatie Bronovo was een beetje gek, slecht bereikbaar en deur was gesloten en niet te vinden. Voor de rest was het consult prima. 3 prikken in 1 arm is wellicht niet helemaal de bedoeling?

goed, kort en krachtig

Arts had alleen heel snel heel veel informatie, ik kan me voorstellen dat er mensen zijn waarvoor de hoeveelheid aan informatie ietwat te veel is in een keer.

Prima advies en artsen

Ik vind het lastig dat na telefonisch contact de afspraak toch nog 1 1/2 uur later pas plaatsvindt.

Makkelijk om een afspraak te maken en ruim de tijd voor het consult

Uitgekomen bij thuisvaccinatie omdat ik op geen enkele manier tot een afspraak kon komen bij de GGD omdat de tijdsloten daar voor maanden vol zaten. Bij thuisvaccinatie geen probleem. Enige reden om geen 5 sterren te geven is omdat er geen contract is met mijn zorgverzekering (VGZ), waardoor ik niet kon declareren terwijl het vanuit GGD wel grotendeels vergoed wordt. Maar ja, dan moet je wel de kans hebben om een afspraak in te plannen.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp