Goed advies aan huis

Ideaal dat ze langskomen om advies te geven en je van de nodige vaccinaties te voorzien. Van tevoren een advies gekregen op basis van mijn ingevulde gegevens, maar die vaccinatie niet gekregen en juist andere. Zodoende kan het advies van tevoren verbeterd worden. Mocht je zelf moeten betalen dan kan je tijdens het advies thuis verrast worden namelijk. Verder prima service en vriendelijke arts!

Gied en makkelijk

Het was de eerste keer dat ik via deze weg mijn prikken heb laten zetten. Het is erg makkelijk zo. En je hoeft de deur niet uit.

Prima, helder en duidelijk

Prima ervaring

erg goed

De arts was mooi op tijd en door een sms te hebben ontvangen wist je precies hoe laat die langs kwam.

Perfect , ideaal aan huis

Zeer prettig en deskundig

Arts was zeer duidelijk in haar informatie en aan te raden vaccinaties . Vaccineren zelf ging prima . Één opmerking : op jullie website en ook volgens de informatie van de arts wordt de rekening doorgestuurd naar de zorgverzekeraar . Voor mij is dit de UMCU Zorgverzekeraar. Volgens mijn zorgpakket krijg ik de vaccinaties vergoed . Echter vandaag ontving ik een e-mail inclusief factuur ( die niet geopend kan worden ) met de vraag of ik de vaccinaties wil betalen . Ik heb gereageerd op de e-mail . Dus ga ervan uit dat er op mijn vraag wordt teruggekomen . Vriendelijke groeten , Alice Oudshoorn

Alle afspraken correct op tijd en duidelijke voorlichting wat nodig is

prima verlopen en fijne adviezen gekregen

de dame die de prikken heeft gezet heeft ons ook nog advies gegeven omtrent antie muggen middelen alsmede producten tegen uitdroging bij eventuele diaree en wat advies over welk voedsel beter te vermijden.

Uitstekende ervaring

Arts was netjes op tijd, zeer vriendelijk, had zich van tevoren goed ingelezen, gaf duidelijke uitleg over de vaccinaties, ook adviseerde hij over vaccinaties die je wel kon doen, maar niet verplicht waren, opnieuw met de nodige, duidelijke uitleg. Bij vragen nam hij ook ruim de tijd om het uit te leggen. Prima ervaring al met al

Uitstekende 1e keer

Voor de 1e keer thuisvaccinatie, het is supergoed bevallen. Professioneel, vriendelijk, duidelijk uitleg. Goed geïnformeerd!

Aardige arts, duidelijke informatie, dwingt niet tot het zetten van allerlei vaccinaties

Duidelijke informatie over de aanbevolen vaccinaties. Dwingt niet om alle vaccinaties te nemen. Benoemt zowel de positieve als negatieve effecten

Rustig en duidelijk

Fijn om thuis dit te kunnen doen. Goed op de hoogte gehouden van de tijd van aankomst arts!

Prettig contact, vlot geregeld.

Ik vind het prettig dat ik zelf een moment kan kiezen en de service aan huis geleverd wordt. Daarnaast is het hele traject zorgvuldig en worden alle vorige vaccinaties meegenomen

Prima service!

Prima service, goede en rustige uitleg. Naast de benodigde prikken is er een Digitaal recept uitgeschreven voor malaria tabletten.

Goed contact, op tijd!

Na wat heen en weer gemaild wordt de afspraak gemaakt. De periode waarin iemand langs zou komen werd verder begrensd. Een kwartier voordat de arts zou komen ben ik gebeld, alles mooi op tijd.

Relaxt

Vakkundig, duidelijk en vlot geregeld

Uitstekend!

Heel prettig dat een arts bij je thuis komt! Bij ons op zondag (!) arts was een hele vriendelijke man, kundig geprikt, gaf veel informatie. Ook hoogteziektepillen aangevraagd via deze arts, alleen die van mij zijn nog binnen, (via de post) hoop die van mijn man ook nog komen. Fijn ook dat per sms de tijd wordt doorgegeven dat de arts er zal zijn! Aanrader!

Zeer fijn om in de thuissituatie op je gemak gevaccineerde worden en van advies gediend. Wij hebben het als zeer prettig ervaren.

Top de thuisvaccinatie

Super fijn deze mogelijkheid tot thuisvaccinatie

Fijn!

Fijn!

Meer kun je niet wensen

De thuisvaccinatie is een service die heel goed is bevallen. Het prikken ging zonder problemen en de uitleg van de folder met bijbehorend advies was top. Ik ga goed geïnformeerd op vakantie en ben jullie hier dankbaar voor.

Uitstekende service

Goede communicatie en heldere uitleg.

Top geregeld

Alles top

Thuisvaccinatie is een echte aanrader !

Nadat mijn eerste afspraak werd afgezegd, kwam afgelopen zondag de arts langs om mij twee vaccinaties te geven voor mijn vakantie naar Mexico. Ik moet zeggen dat het een zeer aangename ervaring was om thuis in alle rust gevaccineerd te kunnen worden door een vakkundige arts. Je hoeft daarna niet te reizen of wat dan ook... echt een hele fijne ervaring. Arts was deskundig en gaf ook goede bruikbare tips voor de reis. Hartelijk dank voor de uitmuntende service ! Met vriendelijke groet, Dhr. R. Stal

Perfect tijd doorgegeven en ons van goede info voorzien!

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp