Goed, duidelijk, op tijd en geen wachtrijen - een voorbeeld ;-)

Onze derde (herhaal) vaccinatie, onze positieve ervaringen zijn vergelijkbaar met de vorige keren. Fijn dat op de dag zelf de arts kort vooraf (telefonisch / sms) nog doorgeeft dat hij/zij over xx minuten (volgens zijn routeplanner) voor de deur staat!

Het gemak waar je naar zoekt

Aangeraden door de huisarts. Je moet alle gegevens online invoeren, dat stond me wat tegen. Daarna merkte ik dat hier uiterst professioneel mee werd omgegaan en de arts hierop in dialoog ging. Niet voor niets dus! Al met al heel fijn, kundige arts thuis. Geen gesleep met de kinderen en zo klaar.

Uitstekende organisatie

Prima organisatie. Tijd van afspraak wordt kort voor het bezoek scherper gesteld zodat je niet hele morgen hoeft e wachten. Er wordt snel en goed gereageerd op vragen. Uiterst handige service.

Prima!

Prettig contact, kennis van zaken, ruimte voor vragen en er werd actief meegedacht.

Veel informatie die ik niet nodig achtte

Je zou bijna je reis annuleren als je hoort welke gevaren je op kan lopen en hoe hiermee om te gaan. Vast wel noodzakelijk maar schrok er wel van

Vrolijk persoon

Ik vond het een vrolijk persoon. Nam de tijd om dingen uit te leggen. Waar ik mij alleen behoorlijk aan irriteerde is dat er geen prijzen gegeven kunnen worden voor het prikken. Dit kan pas na het vaccineren. Ik heb op voorhand in mijn mails aangegeven dat ik het belangrijk vind om op voorhand te weten wat de kosten zijn. Nu viel het bij het gesprek een stuk hoger uit dan dat op voorhand was aangegeven. Dat ik 3 sterren geef heeft dus niks te maken met de persoon die hier was maar met de werkwijze die gehanteerd word. Ik zou dat in het vervolg graag anders zien.

Je hoeft de deur er niet voor uit en het is zeer relaxt.

Het is de 2e keer dat de dokter bij mij thuis kwam voor vaccinatie als voorbereiding van een reis naar zuid Amerika. De mensen zijn deskundig en konden ons/mij goed voorlichten over de mogelijke consequenties van tropische ziektes.

Relaxed thuis

Alles duidelijk uitgelegd. Tips ontvangen en snel geprikt

Aardige bekwame arts

Goede uitgebreide uitleg, gezellige man die uitermate goed prikt. Heel handig dat dit thuis kan zodat ik het snel onder werktijd kon doen. Volgende keer schakel ik jullie zeker weer in!

Betrouwbaar en prettig

Makkelijk om een afspraak te maken in een tijdslot. Prettig en kundig geholpen door de arts. Prima!

Prima service aan huis

Vriendelijk, vakkundig en prettig geholpen en gevaccineerd

In 1 woord perfect Planning ok Uitleg ok Arts ok

Super geregeld

Heel fijn om thuis gevaccineerd te worden op een tijdstip dat het mij uitkomt.

Geduld

Voor ons af en toe moeilijk communiceren terwijl via videobellen van onze dochter uitleggen omdat we auditieve beperking hebben.. Dokter geeft geduld en goed laten prikken op arm .. Eigenlijk voelen we bijna niet ..

Geholpen met verstand van zaken

De dokter was goede op de hoogte, correct, rustig en handelde met verstand van zaken. Prima ervaring!

Prima, netjes en op tijd.

Goede vriendelijke hulp en duidelijke communicatie over hoe laat. Plus verder advies over muggen/ rabiës etc

Snel, duidelijk en aardig

Super makkelijk afspraak maken, aardige meneer, wist goed om te gaan met de prikangst van onze zoon. Kundig, had alles voorbereid, advies over malaria etc ook prima. Gewoon helemaal goed. Volgende keer weer.

Goede adviezen.

Mooi op tijd, makkelijk en netjes

Makkelijk om thuis te vaccineren. Werkt prima ben tevreden.

Thuis professioneel gevaccineerd worden. Heerlijk.

Je hoeft de deur er niet voor uit. Ook de klantgerichtheid n flexibiliteit aan de telefoon zijn prima.

Perfect!

Goede service aan huis. Vriendelijke dame die ons de vaccinatie gaf!

Keurig bezoek

Keurig geholpen.

De afspraak heb ik als prettig ervaren. Het advies was duidelijk en het vaccineren ging prima.

Op tijd, compleet

Alles goed gegaan. Goed advies gekregen.

Prikken snel gezet

Degene die mij kwam prikken was er al voor de afgesproken tijd. Als ik al thuis was geweest niet zo’n probleem, maar nu werd ik gebeld en gevoelsmatig moet je je dan toch haasten om thuis te komen. Prikken daarna ging snel, hoewel er nog even wat verwarring was over de prikken ivm een eerder verschoven afspraak vanuit thuisvaccinatie zelf. Gelukkig loste de meneer die kwam prikken dit vakkundig op. Al met al wat rommelig er omheen maar ging het prikken goed, en dat is toch het belangrijkste.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp