Praktisch, duidelijk en vriendelijk

Wij vonden de service erg praktisch en alle vragen werden beantwoord. We voelden ons geholpen en bij ons kwam er een erg vriendelijke man. Wat ik zelf ook handig vond was dat het ook meteen mogelijk was om een geel vaccinatieboekje te krijgen.

Super gemakkelijk

Heel fijn dat ze aan huis komen. Communicatie is ook prima. Onze reisbestemming wijzigde dus advies moest aangepast worden. Had dit telefonisch doorgegeven en we kregen keurig een herinnering via de mail dat we de nieuwe gegevens moesten invoeren.

Nvt

Uitstekend geregeld en goede uitleg

Goede uitleg en prima service

Adequaat en betrouwbaar

Arts op afgesproken tijd en plaats gearriveerd. Had dossierkennis en handelde hiernaar.

Duidelijk

Uitleg was heel duidelijk. Heel vriendelikk

Accuraaat, prettig en zeer informatief.

Het geeft enorme rust dat er een kundige arts bij je thuis komt waar je met flexibiliteit een persoonlijk vaccinatie advies kunt samenstellen. Iemand die beoordeelt wat je al die jaren al eens gehad hebt aan vaccins en of het allemaal nodig is. Kundige toelichting op de verschillende aandoeningen die mogelijk zijn en voorkomen kunnen worden. Ook prettig om in je thuisomgeving die 4 prikken te krijgen en het gesprek te voeren.

….

Uitstekende begeleiding

Wij zijn uitstekend behandeld en kregen de juiste uitleg dit heeft ons goed gedaan en daardoor een goed gevoel gegeven dat we de juiste informatie hebben gehad voor onze vakantie! Wij hebben er zin in!

Prima geregeld op mijn werk geweest

Netjes half uurtje van te voren een mailtje en prima geregeld.

Heerlijk dat ze dit thuis komen doen!

De gezondheidsverklaring invullen was best veel werk, maar verder ging alles heel soepel.

Netjes en compleet gevaccineerd + geïnformeerd

De arts kwam mooi optijd. Het vaccineren was vrijwel pijnloos, ook later geen last van gehad. De informatie was duidelijk en er was ruimte voor vragen.

Goed advies, vriendelijke arts en hij was keurig op tijd

Prima geregeld bij Thuisvaccinatie.nl. Vantevoren kregen we keurig een advies en een prijsopgave. De arts was een tropenarts en kon ons en mijn ouders die al behoorlijk op leeftijd zijn goed informeren. Ook was hij zelfs al iets voor de afgesproken tijd bij ons

Vriendelijke arts,heel kundig en nam de tijd voor goede adviezen voor de reis

Fijn klanten contact

Na een eigen account is het elke keer weer gemakkelijk de afspraak te maken zelf datum en tijdvak kiezen

Planning lastig maar contact met de arts verdiend een 10

Goede adviezen, zeer vriendelijk in contact. In een woord TOP

Is de eerste keer dat ik gebruik maakte van jullie dienst

Kundig en goed

wederom een prima verzorgde afspraak

Alles werd nog een keer keurig doorgenomen. Ook werd er nog een advies gegeven voor onze vakantiebestemming.

Erg handig en prettig

Duidelijke uitleg en handig aan huis

Fijn, goed gevaccineerd

Duidelijke en rustige uitleg. Kwam professioneel over.

het is prettig om thuis advies en meteen je prik te krijgen

ik was al bekend met thuisvaccinatie en vindt het prettig om een soort privé consult te krijgen . en ik hoef er niet de deur vooruit

Aardige kundige man

Fijn, snel en efficient.

Arts was erg beleefd en maakte ook wel een leuk praatje. Fijne sfeer. Voldoende informatie gekregen en erg snel en efficient.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp