comfortabel thuis gevaccineerd met een zeer goede service en goede adviezen

makkelijk, goed en comfortabel. werd goed op de hoogte gehouden van de tijd van aankomst

Prima service aan huis!

Arts/vpk kwam netjes op de afgesproken tijd. Legde alles duidelijk uit en had zelf naaldencontainer bij zich. Fijn dat deze service aan huis kan en ook in het weekend zonder extra kosten! Ik zou se volgende keer ook voor Thuisvaccinatie kiezen!

Was prima

Prima geregeld en alles volgens afspraak

Goede ervaring tov eerdere vaccinaties bij de GGD. Wel een meer commercieel tintje, mn bij advisering rabies en malaria. Zorg dus dat je zelf goed voorbereid bent voorafgaand.

Helemaal prima

Aardige arts, handig thuis, goed geïnformeerd en snel geregeld.

Leuke dokter

Buiten werktijd geprikt ideaal

Positieve ervaring

Goede uitleg en alles keurig verzorgd.

Netjes op tijd lekker thuis

Arts wist waar hij het over had

Arts kwam keurig op tijd, liet mij vrij in mijn keuze en gaf mij hier de ruimte in. Nadeel vond ik dat de arts met het voorstel van de japanse encefaliyis vaccin kwam, een nieuw en voor mij onbekend vaccin. Ik had vooraf geinformeerd willen worden zodat ik meer tijd had om te beslissen. Ook speelde het financiele plaatje hierin een rol. Ik kan savonds toen ik de afspraak had niet mijn zorgverzekering bellen of dit vaccin van circa 250 euro vergoed werd. Vaak is het zo dat de zorgverlener inzage heeft in de zorgverzekeringen en de klant kan informeren over vergoeding. Dit was niet mogelijk. Een paar gemiste kansen. Ik kreeg 4 reisvaccinaties. Nooit eerder ben ik ziek geworden maar na 3 uur begon het en ik was een dag lang ziek met diarree. Waren 4 teveel? Kwam het door de japanse vaccin of gewoon slechte gesteldheid op dat moment waar ik mij niet van bewust was. Ik ben geinformeerd over ziek worden en het nemen van risico,s hierin. Hopend kunnen jullie met deze info voor verbetering zorgen.

Top geregeld!

Het complete proces van het regelen van je afspraak op de website tot en met het bezoek van de arts is zeer duidelijk georganiseerd.

ben heel goed geholpen en het was een gezellig gesprek

Afspraak was volgens planning dat mevrouw bij mij langs kwam. Het gesprek liep heel vlot en gezellig. Ze was goed voorbereid en we konden alles doornemen wat nodig was. Ze nam ook de tijd voor je. Ik zou thuisvaccinatie zeker aanraden.

Vriendelijke arts, op tijd en duidelijke informatie .

Zie eerdere opmerking

Super geholpen

Goed advies, prik goed gezet en professionele houding

heel fijn geholpen

de man die ons prikte was heel open en bereid om iedere vraag te beantwoorden.

Fijne organisatie. geen wachttijden en lekker doorwerken

Vanaf het begin tot het einde zeer professioneel. Je wordt keurig op de hoogte gehouden van de afspraak. De medewerker kwam keurig op tijd en is een bijzonder plezierig persoon. Voor mij kwam het goed uit om de vaccinatie op de zaak te laten doen. Dan kan ik gewoon doorwerken en heb niet te maken met wachttijden. na de vaccinatie kan je nog allerlei reistips downloaden. Ik kan dit bedrijf iedereen aanbevelen.

Kundige prikker

Gemak dient de mens!

Uitstekend, op tijd en lekker makkelijk aan huis

Een geweldig luxe ervaring

Ik heb de dienstverlening als super prettig ervaren. Er werd meegedacht, goed geadviseerd en alles werd uitvoerig besproken. En wat is het prettig als er iemand thuis komt. En zelfs de tijd klopte. Ik zou het iedereen adviseren!

Zeer positief

Van tevoren duidelijke uitleg gegeven en de arts ging goed om met mijn prikangst.

Te lang gewacht.

Ik vind dat er een tijd, uur moet gegeven worden omdat dit kost mij teveel uren. Ik heb ook andere dingens te doen. Want bij GGD maak je een afspraak en je word snel geholpen en kost mij niet zoveel uren.

Prima ervaring, vaccinatie op werkplek, deskundig advies.

online afspraak gemaakt, bezoek op werkplek, professioneel advies, al met al prima geregeld.

Weinig uitleg gekregen

Ik had gehoopt dat de gene die mijn vaccinatie zou zetten zich meer had verdiept in mijn reisroute en een introductie uitleg zou geven over de opties van mijn vaccinaties en de voor en de nadelen zou benoemen. Ik heb hier uiteindelijk zelf om gevraagd en heb hier een korte uitleg over gekregen. Over malaria pillen of een noodpakket heb ik ook zelf moeten vragen waarop zijn antwoord is dat als ik naar een bestemming ga waar geen dokter of ziekenhuis in de buurt is dat ik een noodpakket kan meenemen. Ik heb heel mijn reisroute doorgestuurd dus ik had verwacht dat hij hier zelf een advies op zou kunnen geven.

Het was fijn dat ik thuis gevaccineerd kon worden en de mevrouw was erg aardig

Goede professionele ervaring.

De arts kwam langs om de vaxcinaties te geven op het afgesproken tijdschrift. Duidelijke uitleg van de gegeven vaccinaties en de reden om zeker dan wel voor de zekerheid te doen.

Alles is goed verlopen. Heerlijk dat dit aan huis kan. Ook goede voorlichting ontvangen. Minpuntje is dat je als echtpaar niet op 1 emailadres aanmelding kunt doen.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp