Zeer positief

Zeer positief, heb ook nog verschillende tips en adviezen gekregen.

Zeer goed en handig bij je thuis

Een hele lieve vrouw en goede uitleg

Zeer prettig

Rustige arts, begripvol en legde zaken helder uit. Ook interesse in koetjes en kalfjes.

prettige mensen over de vloer

na enig geschuif met de afspraak, toch gelukt.

Prima! Duidelijke berichtgeving en goede instructies.

Alleen maar positief!

Gemakkelijk en handig

Ik wist niet dat kon.. prima website helder en overzichtelijk. Het thuisbezoek verliep geheel naar wens, aan de tijdcode werd voldaan.

Fijn!

Super fijn dat de vaccinatie gewoon thuis kon. En ook nog een super leuke nuchtere vrouw over de vloer.

Duur en slecht geregeld

Voor de eerste vaccinatiekosten werden ons onverwacht ineens consult kosten gerekend. Deze waren per persoon, ondanks dat we met een vrij grote groep samengekomen waren om bij één persoon thuis gevaccineerd te worden. Daarbij werd ons aangeraden nog extra vaccinaties te nemen, wat we ook maar gelijk gedaan hebben. Dit liep uiteraard ook aardig in de kosten. Voor de tweede afspraak moesten we naar hun eigen kantoor omdat de medewerker die ons zou vaccineren niet meer kon en ze niemand anders konden regelen voor we op vakantie gingen. Weinig "thuis" vaccinatie aan dus, maar ook niet gecompenseerd voor de extra moeite die wij hiervoor hebben moeten doen.

Vriendelijk netje en snel

Een perfect consult

Zeer vriendelijke arts die van tevoren het tijdstip van verschijnen heeft gemeld. Ze gaf op rustige wijze de informatie en goede uitleg. Ik vind thuisvaccinatie een goed concept.

Top service

Niks op aan te merken. Erg vriendelijke man en heeft alles duidelijk uitgelegd. Prikken waren zo gezet en daarna nog een duidelijke uitleg gekregen over de bescherming tegen bepaalde ziektes en dergelijke.

Eerste keer top, tweede keer flop

De arts die bezoekt maakt het verschil. De eerste keer een fijne ervaring met iemand die veel rust brengt. De tweede keer een verschikking van iemand die niet prettig prikt, geen rust brengt en de "gele boekjes" letterlijk over de tafel gooit. Thuis vaccinatie is voor ons bijzonder kostbaar (totaalprijs ver boven de € 1.000,-) omdat er geen zaken wordt gedaan met onze verzekeraar. Dit vind ik niet erg omdat mijn vrouw het prettig vindt (ze is erg angstig voor naalden / prikken) dat er iemand aan huis komt. Echter op deze manier gaan we liever naar een locatie dan dat we op deze manier worden benaderd

Fijne service

We zijn fijn en duidelijk geholpen lekker in je eigen omgeving

Mijn dochter was trots op haar prik

Bel fijne kindvriendelijke benadering, top!

Snel onze dtp prik gehad

Alles duidelijk en goed geregeld.

Ik vind het een groot gemak zoals jullie e.e.a. georganiseerd hebben. Alles werkte perfect en pakt juist uit.

Op tijd gekomen en prima uitleg.

Helemaal goed

Goede communicatie, goede uitleg en nam er echt de tijd voor .

Erg fijn dat per persoonlijk advies aan huis gegeven kan worden

Goede voorlichting

Prima en makkelijk

Lekker thuis, geen gezoek en gereis. Vriendelijke arts aan de deur. Gemakkelijker kan het niet.

Snel en kundig geholpen

Netjes binnen het aangegeven tijdblok gearriveerd. Snel en deskundig geholpen. Erg tevreden.

Lekker makkelijk

Was heel handig en geen volle wachtkamer. Alles pico bello.

Geweldig!

Men ging heel zorgvuldig te werk, zowel met de voorbereidingen als tijdens de vaccinatietijd aan huis. Erg vriendelijk en het geeft een gevoel van "In goede handen zijn".

Fantastisch!

alhoewel de emails van thuisvaccinatinaties mij wel wat problemen opleverden, was de uiteindelijke vaccinatie (s) en de begeleiding van de arts aan huis in éen woord werkelijk geweldig!

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp