De arts was heel deskundig en gaf uitstekend advies

Je werd uitstekend op de hoogte gehouden hoe laat de arts zou komen. Toen ze er was,nam ze alle tijd om alles goed door te spreken, de mogelijke 'gevaren' om ziek te worden en welke medicijnen wel belangrijk waren om mee te nemen.

Klasse !!!

Medewerker kwam op de afgesproken tijd en nadat hij alles uitgelegd heeft en alle vragen beantwoord had, alles klaar gemaakt voor de vaccinaties. Na het geven van de vaccinaties het aantal malariatabletten opgegeven en besteld. Ook aanvullende praktische tips mbt. hygiëne, DEET,rabiës gegeven.

Kundig, vlot en meedenkend.

Top Dienst!

Een top dienst!

Goed contact en goede uitleg van alle zaken en tijd om vragen te stellen.

Bovenstaande verwoord alles

Fijn aan huis

Voor onze dochter van 1.5 jaar fijn de afspraak thuis kunnen hebben in de vertrouwde omgeving.

Prettig, duidelijke uitleg, snel geregeld

Duidelijk verhaal, vriendelijke medewerker, professioneel gehandeld, snel alles geregeld en ook voor de volgende keer aangegeven. Goede adviezen.

Handig bij je thuis en goed advies

Fijne ervaring met thuisvaccinatie.nl. Super handig gewoon bij je thuis door een professional die ook nog extra handige adviezen gaf.

Professioneel en snel

Professioneel, vakkundig persoon. ,vriendelijk en snel.

Goede informatie

Duidelijke uitleg, mogelijkheden en wat wel niet handig/nodig is goed doorgenomen. Goede vaccinatietechniek.

Goed contact en uitleg

De afspraak was op tijd. De papieren werden nog eerst doorgenomen en op basis daarvan werd de aanvraag voor vaccinatie doorgezet, De vragen die we stelden werden duidelijk beantwoord.

goed voor elkaar

Prettig om dit zo te doen.

Niet slecht

Helaas zijn de oorspronkelijke afspraken meerdere keren verzet (door niet te voorkomen zaken). Het ergste was dat mijn malariatabletten gestuurd werden door thuisapotheek.nl (via uwborganisatie), maat dat de verzekeraar deze niet vergoed. Waren deze tabletten via uw organisatie verstuurd, dan zouden ze wel vergoed worden. Mijn vraag is dan ook of dit alsnog, middels een administratieve wijziging, kan gebeuren.

Hartstikke goed . Ben heeeeel tevreden

Keurige en kundige arts !!!

Goed geregeld

Netjes op de afgesproken tijd duidelijke uitleg.

Vriendelijke arts die rustig de tijd neemt, zaken uitlegt.

Prettig

In het begin wat problemen gehad met het maken van een afspraak maar ik werd zeer goed geholpen aan de telefoon. Verschillende telefonisten gesproken en ze waren allemaal even aardig. De arts was erg vriendelijk en kundig. Ik heb dit echt als zeer prettig ervaren en kan het iedereen aanraden!

Afspraak maken liukte helaas niet

Wel keurige verwijzijg

Geweldige service

Thuis vaccinaties toegediend krijgen, zonder naar de GGD te hoeven, is een service waar mijn vrouw en ik heel blij van worden.

Vlot & deskundig

Prima geholpen en goed voorbereid. Deskundig advies

Erg goed afgehandeld

Goed, snel en deskundig

Vriendelijke jonge man en mooi op tijd

Prima service en bekwaam

Fijn om tevoren op de hoogte te worden gehouden hoe laat je de arts kunt verwachten. Zeer vriendelijk, deskundig en adviserend.

Erg zorgvuldige en duidelijke verpleegkundige/arts die goede voorlichting gaf. Erg geduldig met onze dochter die prik angst heeft. Het is haar in zeer korte tijd onze dochter te vaccineren.

Zeer positief

Zeer positief, heb ook nog verschillende tips en adviezen gekregen.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp