Het is heel fijn om thuis gevaccineerd te worden.

Prima geregeld

Het online aanvragen werkte prima, de arts kwam op tijd, het was allemaal snel en gemakkelijk geregeld. Ook kon een vriendin die een andere vaccinatie nodig had gemakkelijk aansluiten, dus dat was heel efficiënt.

Rustig en goede uitleg. Ook nadere informatie gekregen over de te bezoeken gebieden.

Snel, betrouwbaar en makkelijk

Snel, betrouwbaar en makkelijk

Stipt, zorgvuldig, vriendelijk en volledig

Stipt, zorgvuldig, vriendelijk en volledig. Uitstekend

Heel fijn!

Arts was deskundig, geduldig en scherp. Ze merkte dat ik het spannend vond maar deed haar best om me gerust te stellen. Verder fijne uitleg gehad.

Kort en bondig

Arts was zakelijk-vriendelijk. Duidelijke informatie over vaccinaties.

Vakkundig en servicegericht

De arts kwam precies in het afgesproken tijdvak. Uitgebreide toelichting op benodigde vaccinatie en uitleg op eventuele bijwerkingen. Ik vond het een prettige, efficiente en deskundige manier om mijn vaccinatie te ontvangen.

Gewoon goed

Makkelijk geregeld en fijn dat het thuis kan worden gedaan.

Erg goed

Goed, veel info. Alleen miste ik bijna de Corona vaccinaties te melden omdat ik meende dat er geen verandering nodig was . . Wacht nog steeds of ik wel of niet reisvaccinaties nodig heb. We wachten af......

Goede service aan huis

Een prettig persoon kwam thuis vaccineren. Eerst uitleg, daarna vaccineren en nog wat folders achtergelaten. Heel goed!

Very professional

Very nice company

• Would you recommend us? Yes

Geweldige service!

Heel erg prettig! Dat je thuis kan worden gevaccineerd is een luxe!

Zeer vriendelijke arts, uitgebreide informatie, goede service.

Ideaal!

Geweldige en vriendelijke service!

Heel erg prettig.

Zeer prettig duidelijk en informatief en kundig.

Uitstekend, goede voorlichting en vriendelijke medewerker

Super handig

Heel prettig

Informatie was heel duidelijk.Prettig om thuis tussen alle drukke bezigheden door de vaccinatie te kunnen krijgen van een professional die kennis van zaken heeft , de Informatie goed kan overbrengen en meedenkt.

Punctueel, kwalitatief, vakkundig en comfortabel.

Van het maken van een afspraak tot en met de uitvoering een zeer geslaagd proces.

Prettig om in de thuissituatie te zijn met kinderen.

Wij hebben het bezoek als prettig ervaren. Er was meer tijd en ruimte om de spanning van de kinderen te bespreken.

Goed geregeld, prima uitleg

Heerlijk relaxed, uitgebreide uitleg en heel vriendelijke arts

Prima!

De arts was weer keurig op tijd aanwezig in zijn tijdvak, En de vaccinatie werd keurig besproken en gezet, met daarbij eventueel nog de andere tips en adviezen voor de komende reis.

Goed snelle service,.netjes binnen het aangegeven tijdsvlak

Duidelijke informatie gekregen waar ik rekening mee kan houden in het land van bestemming.

Een goede arts en goede adviezen gekregen.

Vond het erg handig om het thuis te kunnen doen.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp