Aan te raden voor mensen met prikangst

Ik zag al dagen enorm op tegen de afspraak omdat ik erg bang ben voor prikken. De arts was echter zo vriendelijk en begripvol waardoor ik op mijn gemak gesteld was en het prikken soepel verliep! Ik zou thuisvaccinatie.nl zeker aanraden, al helemaal voor mensen zoals ik die prikken spannend vinden. Het is het erg fijn op een vertrouwde plek goed geholpen te worden! Ook was het advies over de prikken zelf erg fijn, er werd heel erg meegedacht over de persoonlijke reissituatie!

Heel fijn dat het aan huis kan.

Doordat men aan huis komt hoef je niet te reizen. Ook vind ik de persoonlijke aandacht erg fijn.

Deskundige arts, heel prettig in de omgang

Helemaal prima

Top gewoon

Aardige gozer, duidelijke info

Heel fijn behandeld, alles goed uitgelegd, kundig en prettig.

Graag tot volgende keer

Goede ervaring optijd en goede uitleg over evt ziektes in Afrika Zeker aan te radenj

Fijne ervaring

Alles verliep soepel. Goede communicatie over hoe laat ze kwamen, vervolgens ging het bezoek zelf ook soepel en professioneel.

Zeer fijn geholpen

Fijne en duidelijke uitleg, nam de tijd en alles doorgesproken zodat we helemaal voorbereid op reis gaan!

Top organisatie

Goed geregeld van het begin tot het eind. Vriendelijk bij telefonisch contact en zeer vriendelijke arts aan huis. Bovendien goede uitleg

Attent, zorgvuldig, adviserende rol

Ervaren, goed in informatie delen, persoonlijk

Opnieuw fantastische service

Zeer deskundig advies en prettige artsen. Top service.

Aardige arts

Aardige arts gaf veel informatie en uitleg bij het vaccineren

Heel erg tevreden en goede tips gekregen!

Heel erg tevreden en goede tips gekregen!

Heel fijn

Prettig, tijd voor uitleg, heel fijn

Het was weer heel snel, vriendelijk en gemoedelijk

Heel prettig. Volgende keer weer

Wel 2 uur moeten wachten op de arts, maar voor verder prima initiatief. Gewoon aan huis, zonder dat je zelf na de prik locatie hoef te rijden.

Helemaal geweldig!

Het is allemaal heel goed geregeld, je krijg sms berichten op de dag van vaccinatie van de tijd dat ze komen. Het laatste sms bericht is de tijd dat ze tussen een half uur tijd verschil komen. In een woord geweldig.

De arts neemt de tijd en geeft goede informatie.

De arts stelt de juiste vragen om een goed beeld te krijgen van mijn reis. Geeft daarna goed advies en regelt ook zaken zoals het bestellen van medicatie.

Vriendelijke dokter, maar t blijft een prik..

De arts heeft ons prima geholpen en voorgelicht. Ook tips gegeven. Hij was vriendelijk en het was gewoon prima. Maar ja.. hij gaf wel een prik.. dat was niet zo tof

Snel

Voor de tijd prima geinformeerd over de tijd van aankomst en binnen een kleine tijd is de vaccinatie gezet.

Goede ervaring

Netjes op tijd, super handig dat het aan huis gebeurd . Goed geholpen en werd ook nog goed uitgelegd over het eventuele risico in het vakantieland , aardige man !

prima service aan huis

De afspraak zoals gemaakt is goed nagekomen in aangegeven tijdvak. De arts nam de tijd en gaf goed uitleg over de vaccinatie, bijwerkingen en het land.

Thuis vaccinatie

Arts kwam thuis hadden alles al van te voren doorgestuurd waar we al voor gevaccineerd waren Bij komst arts bleek het dat we geen spuit nodig hadden Toch een consult moeten betalen

Zeer behulpzame ervaring

De meneer heeft mij veel informatie verschaft en snel geholpen met de benodigde vaccinaties. Het was erg fijn dat dit thuis kon gebeuren.

Superhandig, je hoeft er de deur niet voor uit!

Vakkundige, nette medewerkster die het vaccin kwam geven

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp