Deskundig en vriendelijk

Kon op redelijk korte termijn een afspraak inplannen, fijne communicatie vooraf en de arts zelf was deskundig en volledig in zijn advies.

Prima geregeld

De medewerker was ruim op tijd, nam alle tijd en gaf heldere informatie. Prima ervaring

Duidelijk, zorgvuldig en netjes.

Zorgvuldig in geplande afspraak. Werkt hygiënisch en netjes. Vriendelijk in de omgang.

vriendelijk en alles volgens afspraak

vriendelijke arts precies op tijd en had tijd voor duidelijk uitleg

Prima en ideaal op deze manier.

Prettig bezoek. Ideaal dat t thuis kan. Keurig op afgesproken tijd..

Fijn lekker thuis in eigen omgeving met een kindje

Heel fijn zo in onze eigen omgeving. Wel erg gehaast.. Had graag wat meer tijd genomen om de kleine man wat meer voor te bereiden.. los van dat, veel informatie gekregen! Top.

prima behandeling

Snelle en prettige behandeling

De arts was keurig op tijd en alles verliep uitstekend.

Kundige en vriendelijke arts, pijnloze vaccinatie. Veel informatie.

Prima service, goede uitleg

Bij ons kwam een deskundige arts over de vloer die zelfs een nieuw boekje gaf aan mijn ega, omdat in de oude wat fouten stonden. Alles werd netjes overgezet. Ook ongevraagd goede uitleg gekregen over wat te doen bij Rabies/ hondsdolheid. Nuttige tips en wat te doen en vooral niet te doen tijdens onze reis naar Argentinie/Brazilie..

Prima en gaan we vaker doen

Efficiënt, goede uitleg en gaf een vertrouwd gevoel.

Goed, alleen tot 2x toe werden de gemaakte afspraken geannuleerd/verzet

In febr. en sept. van dit jaar gevaccineerd. Prima gegaan, medewerkers zijn zorgvuldig, correct en vriendelijk. Beide keren werd de allereerste afspraak geannuleerd en moest er een nieuwe afspraak worden gemaakt. Dat dat 1x gebeurt prima, 2x toeval? Vraag mij nu wel af hoe vaak dit voorkomt. Maar verder prima ervaring en lekker makkelijk dat je gewoon thuis gevaccineerd word.

Super snel en veel informatie. En heel fijn dat je de deur niet uit hoeft

Vriendelijk en informatief

Keurig vooraf informatie via de mail, ook efficiënte aankomsttijd

Goede uitleg, vriendelijk en kundig.

Prettig om op deze manier je reisadvies te ontvangen en vaccinaties. Vervolgens werd de overige medicatie thuisgestuurd.

Deskundig en punctueel

Deskundige medewerker die op de afgesproken tijd de vaccinaties is komen zetten. Ruime gelegenheid tot het stellen van vragen.

Top!

Eenvoudig om een afspraak in te plannen. Vervolgens krijg je een persoonlijk advies. Het contact moment ook als zeer prettig ervaren. Fijn om op de dag zelf een goede tijds indicatie te krijgen. Vriendelijke medewerker die alle tijd voor mij had en nog extra tips gaf. Een echte aanrader.

Tijd werd goed gecommuniceerd en medewerker gaf voldoende info over vaccinatie.

Goed geregeld

Alles netjes geregeld en goede uitleg over onze reis wat betreft gezondheidszorg, risico's

Voorlichting

De dokter van thuisvaccinatie gaf ons een goede voorlichting welke vaccinaties we moeten hebben voor onze reis

Op de tijd dir was gemeld aanwezig. Goede info en prik goed gezet.

Zie hierboven

Zeer deskundig

Een hele goede ervaring. Nadat de afspraak is gemaakt kwam er al direct een persoonlijk reisadvies. Op de dag zelf werd er netjes een half uur van te voren gebeld. Vervolgens werden alle risico’s besproken en vastgelegd in het medische dossier. Uitermate professioneel en fijn dat het thuis kan.

Snel, vriendelijk en duidelijk

Van tevoren was duidelijk hoe het er uit zou gaan zien, de dame die langs kwam was zeer vriendelijk en duidelijk. Ook was ze snel en kordaat.

Aan te raden voor mensen met prikangst

Ik zag al dagen enorm op tegen de afspraak omdat ik erg bang ben voor prikken. De arts was echter zo vriendelijk en begripvol waardoor ik op mijn gemak gesteld was en het prikken soepel verliep! Ik zou thuisvaccinatie.nl zeker aanraden, al helemaal voor mensen zoals ik die prikken spannend vinden. Het is het erg fijn op een vertrouwde plek goed geholpen te worden! Ook was het advies over de prikken zelf erg fijn, er werd heel erg meegedacht over de persoonlijke reissituatie!

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp