Heel handig en servicegericht!

Door een handicap is het erg handig dat Thuisvaccinaties aan huis komt. De arts en begeleiding waren erg vriendelijk, snel en professioneel. Zeker aan te raden... De GGD kan hier nog van leren.

Fijn!

De dag van tevoren een mail ontvangen over een kortere tijdsblok, waar binnen de arts zou komen! Vaccineren ging snel en vakkundig. Ook advies gekregen over het gebruik van 'deet' en wel overdag (want dan zijn de muggen hongerig :) )!

ik mag mijn eigen verantwoordelijkheid dragen

de vaccinatie arts die mij thuis bezocht snapte beoordeelde goed hoe ik in de ‘wedstrijd’ zit tav recept malaria. en respecteert mijn besluit. hij werd echter helaas overruled door de arts in de backoffice

Helemaal prima.

Met de juiste vaccinaties en informatie kan ik met een goed gevoel op vakantie gaan!

Super goed

Goede voorlichting en vriendelijk geholpen!

volgens de tijd die was afgesproken. Medewerkster vriendelijk en kundig

Super service

Afspraak maken via de site is makkelijk, je eigen afspraak inzien voor info is ook handig en de vaccinatie thuis is ideaal.

Goede uitleg, geen haast!

Arts nam de tijd en legde alles duidelijk uit voor reisvaccinatie. Belde netjes van tevoren wanneer ie er zou zijn. Echt een aanrader! .

Heel aardig en goed geïnformeerd

Aardige jonge man die alles goed uitlegt, professioneel en goed ingelicht.

Thuis vaccinatie dat is fijn

Heel prettig om bij je thuis alle informatie en eventuele prikken te krijgen.

Goede ervaring, goede voorlichting , snelle afhandeling

Goede ervaring, goede voorlichting , snelle afhandeling

Ik heb het als zeer positief ervaren. De uitleg was heel duidelijk. Vriendelijke arts.

Goede vaccinatie, goede info verstrekking

Vaccinatie vlekkeloos verlopen. De betreffende arts nam zich voldoende tijd om info te verstrekken en de prikken waren nagenoeg pijnloos. Fijn dat ze aan huiskomen.

Heel goed

Snel geregeld. Goede communicatie Duidelijke uitleg

Rustige persoon, geeft je rust om beslissingen te nemen voor een spannende reis.

Het is de eerste grote reis na het overlijden van mijn man. Het is dan fijn als de persoon die komt rust geeft, goed advies en uitleg in zoiets belangrijks als het kiezen voor bepaalde vaccinatie s. Extra service geeft: hij komt de tweede prik voor Hepatitis B geven, 1 dag voor vertrek. Zeer correcte man. Houd hem maar in ere. Met vr. Groet, Tonny Jacobs

Zeer prettig

Ten eerste is het al fijn dat het vaccineren thuis kan gebeuren. Daarbij was de service professioneel, behulpzaam en was niet gehaasd.

Makkelijk geregeld, goede service

Handig om vaccinatie voor (werk)reizen te laten zetten, plus extra advies op specifieke risico's

Goed en snel geholpen. Fijn dat de arts aan huis komt, scheelt een hoop gedoe met ergens heen gaan. Aardige dame, weet veel.

Mega kundig, snel, heel vriendelijk

Zeer prettige contact gehad. Verliep voorspoedig, totdat bleek dat er onvoldoende vaccins waren voor ook mijn afspraak. Desbetreffende arts belde mij ruim van tevoren op en we verschoven de afspraak een dag. Vond dit een super snelle, gemakkelijke oplossing. Afspraak zelf verliep vlekkeloos in ong. 10-15 minuten. Heldere uitleg, pijnloze prik én ruimte voor vragen van mijn kant. Zeer aan te raden!

Heel goed bevallen.

Goede en duidelijke informatie en communicatie. Degene die de vaccinaties zette was vriendelijk en deed zijn werk uitstekend.

Erg tevreden

Fijn personeel

Heel vertrouwd in eigen omgeving

Met mijn angst voor naalden zit ik me vaak in de wachtkamer op te vreten. Hierdoor gaat mijn hartslag omhoog en ademhaling met me aan de haal. Vandaag een hele fijne ervaring gehad met deze zeer ontspannen arts die goed mee dacht en me op de bank heeft gevaccineerd. Je moet er toch wat voor over hebben om naar Afrika te kunnen gaan.

Goede service en kundige uitleg

Vriendelijke en onderbouwde uitleg. Netjes gevaccineerd.

Alles duidelijk uitgelegd

Perfect geregeld met uitstekende communicatie en service.

Afspraak maken was simpel via de website, de klanten service was snel en duidelijk bij een vraag en de communicatie was uitstekend via email en sms ter indicatie hoe laat de arts voor de deur zou komen te staan. Thuisvaccinatie.nl is zeker aan te bevelen.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp