Goede service van kundige arts

Tijd van aankomst wordt keurig per sms’je doorgegeven. Arts neemt de tijd, beantwoord vragen . Loopt medicatie lijst goed na. Geeft adviezen en folder

Vriendelijk en ervaren

Vlot geholpen, zeer vriendelijke ervaren mevrouw Ik was mijn gele boekje vergeten, heb een los vel gekregen waar de gegevens op staan

Snel geregeld

Makkelijk online een afspraak gemaakt, keurig een reminder gestuurd.perfect en snel. Duidelijke uitleg

Goede ervaring

Zorgvuldig, prettig en klantvriendelijk

Heel goed

Prettig en efficient

Afspraak maken is eenvoudig, een specieker tijdvak wordt vantevoren per sms bekend gemaakt. Thuis uitgebreide toelichting, alles wordt netjes uitgepakt en na gebruik weer ingepakt/weggegooid. Aanvullende toelichting wordt gegeven en er wordt uitgebreid de tijd genomen om vragen van mijn kant te beantwoorden (denk aan gebieden, bijwerkingen van medicijnen, verloop van het proces, etc). Dit is de 2e keer dat ik gebruik maak van thuisvaccinatie en kan het iedereen aanraden.

Heel prettig!

Vriendelijke arts, goede voorlichting, heel prettig

Zeer prettig om thuis gevaccineerd te worden. Vriendelijke arts

Fijn dat iemand met verstand van zaken lang kon komen.

Heel goed

Volgens afspraak. verliep prettig.

Alles volgens afspraak. Goede communicatie. Volgende keer weer.

Goede info en gewoon thuis na t werk

Fijne ervaring, goede info. Ontspannen en makkelijk

Top geregeld

Goede zorg perfect geregeld

Heel vriendelijk, goede uitleg van spuiten maar ook op vragen.

Professioneel en informatief

Erg fijne ervaring met mevrouw. Informeert ons uitgebreid en rustig over alle vaccinaties en medicatie die we mogelijk nodig hebben. Erg plezierig contact ook.

Duidelijke uitleg

Goed contact qua tijd van aankomst. Duidelijke uitleg gekregen.

correcte planning en uitvoering

Keurige personen die aan huis komen. Houden rekening met omstandigheden. Goede tijdsplanning. Informatief prima voorzien.

Uitstekend geregeld

Afspraak maken was simpel. En hoe fijn is het als men ‘s avonds thuis even langskomt? Betaling gaat automatisch via ziektekostenverzekering.

Professionele en vriendelijke arts

Tijdens mijn thuisbezoek ben ik goed geholpen. Ik voelde me op mijn gemak en de arts was erg geïnteresseerd. Ze heeft me goed uitgelegd waar ik op moet letten tijdens mijn reis. Hierdoor voel ik me goed voorbereid om aan mijn reis te beginnen!

Hele aardige mevrouw met duidelijke uitleg!

Goede uitleg, vriendelijke arts

Het was even lastig omdat onze afspraak geannuleerd werd door onvoldoende capaciteit mensen. Gelukkig is dit na enig overleg toch een eerdere datum geworden, waardoor wij niet te krap uitkomen op onze vakantie.

Goede en duidelijke arts

Duidelijke uitleg van de vaccinaties en risicos naar onze bestemming. Vriendelijke arts, profesionele werkwijze

Op tijd, goede uitleg, makkelijk te regelen, factuur word voor je ingediend

Fantastisch!!

Wat een service! Ideaal, gewoon thuis. Wij hadden een zeer vriendelijke en zeer deskundige arts. Ze nam alle tijd om de informatie door te nemen en gaf heel goede adviezen!

Ontzettend goeie service !

De arts is bij mij op de werkvloer gehouden voor de vaccinaties. Dit werd vriendelijk, snel en proffesioneel gedaan. Helemaal tevreden!

Super vriendelijke vrouw die alles goed en duidelijk uitlegde.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp