duidelijk verhaal

Heel goed, arts met humor en realiteit

Deskundig, praktisch snel gefikst

Erg prettig thuis, snel en duidelijk advies

Gewoon doen. Fijn thuis, snel en makkelijk geregeld. Duidelijk advies en uitleg.

Prettig en deskundig

Goede uitleg en informatie, op aangegeven tijd.

Snel, handig, service was goed

Heel handige oplossing als je snel afspraak nodig hebt en GGD geen plek heeft. Mogelijkheden voor afspraak waren wel wat beperkt.

Duidelijk en behulpzaam

Duidelijke voorlichting Handig dat ze bij me thuis komen Vriendelijke man Ik vroeg iets dat hij niet zeker wist. Hij ging het navragen en belde terug

Snel, makkelijk

Erg makkelijk snel en vakkundig

Erg fijn

Een prettige ervaring met thuis vaccinatie. Werden door de arts gebeld dat hij er over ong 45 min zou zijn. Fijne arts, goede uitleg. Vaccinatie zelf stelt niks voor.

Positief

Fijne arts, goede info. Alleen lange wachttijden deze periode dus optijd aanvragen.

Netjes en luxe dat ze 7 dagen in de week kunnen komen

Werd netjes aan telefoon te woord gestaan. En de persoon die kwam prikken was ook vakkundig en aardig

Niets op of aan te merken !

Positieve ervaring, de dag liep iets anders dan gepland maar er was een prettige communicatie over en weer. Vriendelijke arts, hij was duidelijk in zijn verhaal.

top

helemaal top

Super!!

Heerlijk dat ze thuis komen . Goede informatie .

Voldoende

Voldoende.

Was prima. Aardige arts, nam de tijd

Zeer prettig geholpen

super goed

Hele goede uitleg en vaccinatie procedure!

Deskundig advies aan de keukentafel

Het is heel eenvoudig om via de site een afspraak te maken. De vriendelijke medewerker geeft deskundig advies en verzorgt de nodige vaccinaties gewoon bij je thuis. Je hoeft dus niet te reizen, heerlijk! Het recept voor malariapillen wordt door de medewerker direct naar de apotheek gestuurd en heb je binnen een paar dagen in de brievenbus. Kortom, gemak alom.

Top, lekker vlot en goed vriendelijk contact

Beide artsen die bij mij over de vloer zijn geweest waren vriendelijk en kundig. De klantenservice stond mij ook altijd vriendelijk te woord.

Prima en snel.

Prima!

Fijn dat ze thuis komen. Ook duidelijke uitleg.

duidelijk en correct

Makkelijke manier om de vaccinaties te ontvangen, duidelijk advies

Samen met mijn vriendin vaccinaties nodig voor vakantie alles was zo geregeld en we zijn goed behandeld door de medewerker

Uitstekende voorlichting. Prima hulp bij vaccinatie.

Ik werd prima geholpen bij de keuze van vaccinatie en de andere medische informatie voor mijn reis!

makkelijk

Makkelijk om vaccinaties voor de vakantie thuis te laten krijgen. Ook eventuele benodigde medicijnen regelen ze. Ging wel mis met doorsturen recept naar apotheek, maar na een telefoontje werd dit alsnog geregeld.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp