Mijn zoon was erg tevreden

Mijn zoon van 16 was erg tevreden met degene die de prik kwam geven. Van de rekening schrokken we toch wel moet ik zeggen!

Te laat

We kozen voor thuisvaccinatie.nl omdat we graag in de avond na werk in eigen omgeving gevaccineerd wilde worden ipv via de ggd. We kozen een tijdsvak en deze was erg ruim 4 uur, maar op de ochtend van de afspraak werd een indicatie van 2 uur aangegeven. Desondanks was de arts er niet binnen de aangegeven 2 uur en uiteindelijk zelfs 15 minuten later dan het tijdslot van 4 uur. Sorry, maar als je een tijdslot van 4 uur niet eens kan redden doe je iets niet goed in de planning. We vonden het erg vervelend om te moeten wachten en de arts na de gekozen tijd nog te ontvangen. De arts zelf was een beetje onduidelijke en we kregen amper uitleg, maar de prik werd wel oke gezet.

Erg duidelijk en goed geregeld. En ook zeer klantvriendelijk.

Iets aan de late kant maar dat was geen probleem. Super aardige arts met veel kennis!

Vaccineren zonder stress

Heel erg fijn om als gezin met volle agenda's, 's avonds thuis gevaccineerd te kunnen worden.

Fantastisch geregeld

Ondanks mijn prikangst ging het heel makkelijk , soepel en kletste ze me zo door mijn angst heen

Vriendelijke man

Zeer laagdrempelig allemaal. Alle extra vragen werden goed beantwoord.

Goed en vriendelijk geholpen

De arts was zeer kundig en vriendelijk. Ze heeft me alle informatie gegeven die ik nodig heb.

Vooraf goed geïnformeerd over de tijd. Vaccinatie was snel gezet. Beknopt de informatie gekregen die ik nodig had verder en een link naar relevante informatiefolders.

Volgens afspraak en op tijd; efficiënt en vriendelijke consult/vaccinatie. Ik ben er zeer tevreden over, binnen 25 minuten alles voor elkaar!

Maatwerk

Iemand die de tijd neemt, echt even contact maakt en op al mijn vragen op prettige wijze antwoord geeft!

Vriendelijk en goed uitgebreid advies

Enige nadeel is het brede tijdsvak waarin ze komen

goed advies aan huis, op tijd en prettig en professioneel contact

zie hierboven

Slechte service

Er werd mij gevraagd voor een betaalbewijs terwijl ik al betaald had. Ik heb daardoor mijn medicijnen te laat gekregen en moeten reizen zonder medicijnen. De klantenservice vond ook nog dat het acceptabel was te zeggen dat dit mijn schuld was.. de arts voor de prik was ook 20 minuten te laat

Bezoek aan huis en zeer goede uitleg

Thuisvaccinatie is keurig bij mij thuis langs geweest in het afgesproken tijdsblok. Ik kreeg een ontzettend professionele uitleg en advies over de vaccinaties. Ook tips gekregen over andere zaken die voor de reis van belang zijn bv gebruik van Deet.

top!

Fijn aan huis, duidelijke uitleg en ook eerder aan de telefoon heel behulpzaam en accuraat

Gewoon heel duidelijk en geen onzin

Hele vriendelijk man, gewoon zonder poespas. Duidelijke uitleg en advies. Uiteindelijk gevaccineerd met dat wat we wilde. Op het einde nog wat extra advies over het hoe en wat op vakantie.

Goed en vakkundig

De dame die bij ons kwam prikken was snel en vakkundig. Goede uitleg m.b.t. onze benodigdheden voor onze reis naar Thailand. Echt aan te raden. En als we weer vaccinaties nodig hebben voor een volgende reis, doen we het weer via thuisvaccinatie.

Goed en makkelijk geregeld met duidelijke informatie

Het aanmelden voor de vaccinaties voor mijn reis naar Vietnam verliep heel goed en makkelijk. De informatie op de site is duidelijk. Het is prettig dat de vaccinatie thuis (en ook op werk) geregeld kan worden. Ook in het weekend of de avonduren. Goed geregeld !! Goede service en duidelijke informatie inzake de vervolg-procedure en het bezoek van de arts. Ook de arts geeft nog extra informatie en toelichting. Snel en goed geregeld.

Hele aardige arts en geruststellende uitleg

De arts heeft alles tot in de details uitgelegd. Dit deed hij heel rustig. Al mijn vragen zijn beantwoord en hij wilde zeker weten dat ik na afloopt geen vragen meer voor hem had. Hij hield mij ook aan de praat tijdens het prikken, haha ik had het wel door :). Maar juist heel fijn. Na het consult heeft de arts mij nog teruggebeld omdat hij nog wat wilde bespreken over reizen boven de 3.000 meter. Super service dat hij een extra controle door mijn dossier na afloop.

Snel en deskundig advies

Aardige kundige arts!

als prettig ervaren

we kregen duidelijke informatie.

Tweede DTP. Weer snel en professioneel.

Kundig, vriendelijk en efficient.

Positief.

Opaallaan 1212