Prima geregeld

Zweer comfortabel om hiervoor bezocht te worden.

Terzake kundig

Fijn dat het thuis kan

Helaas is onze afspraak verzet en kwam de arts op de uiteindelijke datum 45 minuten te laat. Het tijdsblok was tussen 18-22 uur en de arts kwam om 22.45 uur. Heeft wel rond 21.30 uur telefonisch contact opgenomen dat hij later zou zijn. Arts was zeer vriendelijk.

Heel goed

Duidelijk uitgelegd, en vriendelijke man.

super goed

prima geregeld!!!!

Fijn zo'n vaccinatie aan huis

Prima advies ontvangen, persoon (basisarts) nam er de tijd voor. Mijn man zou eigenlijk op een ander moment zijn vaccinatie krijgen, maar omdat hij nu toch aanwezig was, kon hij alsnog zijn prik ter plekke krijgen.

Prima geholpen en vakkundig voorgelicht.

Vriendelijke medewerker neemt de tijd om alles goed uit te leggen en de gevaren waar wij op moeten letten tijdens onze vakantie. Kortom een zeer tevreden klant.

Super goed

Vriendelijk personeel, komt afspraken na, fijn dat je een sms krijgt voor dat ze er zijn. Ik zou alleen de email met tijdslot wel wat eerder willen hebben ipv de avond voor het prikken. Maar verder top, goede uitleg

Erg goed.

Goede informatie, snel en duidelijk. Fijn dat thuis kan en binnen het tijdslot.

zorgvuldig

Mooie service, kundig personeel!

Zeer goed bevallen!

Duidelijk, gemakkelijk en efficient

Makkelijk een afspraak gemaakt

Goede voorlichting

Ruim de tijd genomen om uitleg te geven

Uiterst vriendelijke man en heeft volledig uitleg gegeven over wat er wel en niet nodig was,ook een luisterend oor. Netjes gebeld dat ivm vertraging door drukte op de weg hij iets later kwam.

heel professioneel en prettig

Heel professioneel, vriendelijk en prettig. Er was alle tijd om eea uit te leggen.

Prima geregeld!

Goed geregeld, en fijn was ook de duidelijke en extra info over de bestemming. Tips

Goede communicatie en vriendelijk persooneel

Ging vlot en communicatie verliep soepel Netjes vlak voor tijd nog een bericht. Ik beveel dit aan.

Vriendelijk en kundig

Vriendelijk en kundig geholpen.

Super, top geregeld

Fijne service en uitstekende planning

Heel vakkundig

Zeer vriendelijke meneer die duidelijke uitleg gaf en adviseerde.

Prettig dat men aan huis komt, jammer dat voorgaande prikken niet meer bekend zijn

Wij hebben ons in het verleden vaker laten vaccineren door thuisvaccinatie. Helaas was deze informatie niet beschikbaar voor de medewerker welke nu de vaccinatie kwam aanbrengen. dit bracht de nodige oponthoud met zich mee. Verder ben ik erg tevreden over de werkwijze van de medewerker en is alles uiteindelijk goed gekomen

Goede uitgebreide informatie

De arts was keurig op tijd. Had zijn "huiswerk" gedaan en gaf duidelijke informatie over welke vaccinaties wel en niet nodig waren en de te nemen voorzorgsmaatregelen om een mogelijke ziekte te voorkomen.

Fijn en handig

Voor eerste keer gebruik gemaakt van thuisvaccinatie. Erg fijn en handig. Je krijgt een tijdsindicatie. Van te voren wordt nog even gebeld of er eventuele uitloop is. Alles wordt nog even besproken en gekeken of je niets mist aan vaccinaties voor de opgegeven reis.

Gemak en goede voorlichting

Zoals ook bij eerdere reizen, hebben we het als zeer prettig ervaren om thuis gevaccineerd te worden. Efficient en voor de kinderen is deze ervaring ook heel prettig. We werden bezocht door een rustige arts die alles goed uitlegde en de kinderen op hun gemak stelde.

De afspraak ging snel en netjes.

De man was op tijd, beleefd en de vaccinatie ging zonder probleem en zonder pijn

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp