Vakkundig en vriendelijk

Vriendelijk en een goede uitleg gehad over de risico’s voor als je op reis gaat

Professioneel

Het is handig dat ze thuis komen en dat ook ‘s avond kan. Degene die kwam was professioneel en had kennis van zaken over het land waar we naar toe gaan.

Rustig in huiselijke kring

???

Ideaal

De prikster was vakkundig en vriendelijk, en netjes op tijd.

Perfect geregeld

Afspraak op tijd, goede kennis, duidelijke uitleg en fijn dat het thuis mogelijk is.

Lieve mensen

Goeie service

vriendelijk, informatief en kundig!

ik ben goed geholpen en goed geïnformeerd, heb tips gekregen en onder iets te voelen gevaccineerd. Vriendelijke jonge man.

Top!!!!

Wij hebben al eerder gebruik gemaakt van Thuisvaccinatie.nl, tot volle tevredenheid dus vandaar dat we nu weer graag gebruik maken van Thuisvaccinatie.nl. Snel antwoord, snel deskundig advies, erg fijn! Wij zijn super tevreden.

Prettig

Op tijd, prettige uitleg.

heel erg goed

Ontzettend professioneel, komen op tijd, heel veel kennis en goede gedetailleerde uitleg, aardig en correct

Goede ervaring

Snel gehandeld, precies naar de behoefte.

Professioneel

Goede uitleg

Prima voorbereid

Duidelijk, kundige vrouw.

Snel en goed geregeld. Goede communicatie

Snel en goed geregeld Goede communicatie

prima service

Het is superfijn dat we, ook nog eens in het weekend, met alle mensen die dezelfde reis gaan maken, onze reisvaccinaties konden krijgen en ook adviezen m.b.t. malariapillen, muggen weren etc.

Prima uitleg

Jammer dat de tijdsindicatie wat ruim is.

uitstekend

goed op tijd en aardige jonge man

Informatie vooraf en tijdens consult prima.

We kregen een goed reisadvies en werden goed geïnformeerd over de bijwerkingen van de vaccinaties. Ook werd er aandacht besteed aan medicijngebruik en de mogelijkheid voor preventieve aanvullende medicatie.

Correct, zorgvuldig en vele waardevolle tips

Goede ervaringen en service

Heel fijn

De arts neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Heb het thuis vaccineren als zeer fijn ervaren.

Vriendelijke arts

Het was een vriendelijke arts, die alles goed uitlegden en informatie gaf van wat je in het land zelf kunt doen mocht je ziek worden

Hele fijne arts

Fijne arts

geheel volgens verwachting

efficiente bedrijfsvoering. Precies op tijd. Heldere voorlichting.

Perfect geregeld!

Ik ben blij verrast over de manier waarop de reservering bij thuisvaccinatie is verlopen en ik daarna op de hoogte werd gehouden van de geplande afspraak! Op de dag van vaccinatie zijn wij keurig geholpen door de arts. Arts was uiterst vriendelijk, correct en kundig! Bovendien was hij persoonlijk geinteresseerd in onze geplande vakantie.

Je wordt goed geïnformeerd, de tijd wordt genomen en tot slot voor het gemak aan huis.

Ik zou thuisvaciinatie aanraden. Combinatie van gemak en goede informatie.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp