Goed geholpen!

Het is allemaal heel snel gegaan, goede voorlichting over de vaccinaties + adviezen voor tijdens de vakantie zelf.

Afspraak op korte termijn mogelijk, prima mails, handige SMS net voor komst van de arts, top arts

Topservice

Makkelijk en goed geregeld, ook de malariapillen worden thuis gestuurd en de kosten van de vaccinaties worden voor zover mogelijk via de zorgverzekering ingediend.

Perfect geregeld

Perfecte informatie verstrekking en alles conform afspraak

Zeer tevreden en met het juiste advies. Bedankt.

Tevreden.

Ideaal!! Vriendelijke, snel, op tijd en goede uitleg over de vaccinaties die nodig zijn voor de reis

Echt heel erg handig. Met meerdere personen een afspraak ingepland. Goede informatie m.b.t. de reis en welke vaccinaties geadviseerd. Je kunt lekker thuis blijven, ideaal. Bedragen voor vaccineren worden rechtstreeks gedeclareerd bij de zorgverzekeraar ( indien de verzekeraar ze dekt)

Vriendelijk, kundig, meedenkend en doortastend.

Zie bovenstaand. Gaf wat extra tips en ze vroeg ook aan mijn zoon die de dag erop vertrok voor een andere reis of hij nog vragen had aan haar of dat voor hem ook alles duidelijk was. Vond ik mooi die betrokkenheid.

goede ervaring

Aardige man met veel kennis van zaken.

Goed geregeld en deskundig

Vindt het vooral prettig om thuis geholpen te kunnen worden. De mevrouw die ons kwam prikken was deskundig.

Vervelend

Meneer kwam later als de tijdslot die we hadden afgesproken en liet ook niet weten dat hij ruim een half uur te laat kwam. Hij beweerde dat dat kwam door waar ik woonde. Weg was afgesloten, maar omrijden duurt 2 min extra. Daarna zei hij dat hij mij een bericht had gestuurd. Dat klopte niet en ik zei dat ik niks had ontvangen, daarna zei die dat hij geen nummer had. Enorm vervelend, want zo ben ik mijn dienst misgelopen waardoor ik onkosten heb gemaakt. Bovendien vond ik zijn houding, nadat ik aangaf het niet leuk is dat hij niks liet weten, niet acceptabel. Als je te laat komt hoor je je excuses aan te bieden. Afspraak was tussen 14.00 en 15.50, hij kwam iets voor 16.30. Dit niet zoals afgesproken!

Makkelijk, snel, goede uitleg

Top geregeld. Goede uitleg

Prima op tijd, prettige man, goede uitleg

Dion belde eerst of hij wat vroeger kon komen, dat was prima en hij kwam daarna ook mooi op tijd. Een zeer vriendelijke man. Hij gaf goede uitleg en verdere informatie.

Top service, goed voorbereid, duidelijk.

Ik kon geen vrij krijgen van werk, toen zijn ze uiteindelijk naar m’n werk gekomen voor de vaccinaties. De huisarts was goed voorbereid en duidelijk.

Zoals altijd super

We vinden het een super service goede uitleg en adviezen

Echt goed

N hele lieve mevrouw wat bij ons

Handig , komen op tijdstippen buiten werktijden. Goed advies gekregen omtrent gebied waar we heen gaan vliegen

Zeer goede service

Helpdesk is zeer goed bij vragen. Heel prettig als je met n groot gezelschap bent en na werktijd een afspraak kunt maken voor de hele groep!!

Geweldig om thuis deze vaccinatie te kunnen doen

Je hoeft niet op pad!

Informatief en professioneel

Een aardige , goed voorbereide en professionele mevrouw kwam op thuis bezoek om mij te vaccineren en zij legde alles goed uit en beantwoorde al mijn vragen op een duidelijke manier en gaf veel informatie.

Traag en verwarrend

Van te voren kreeg ik op basis van mijn input een advies per mail, maar man ter plekke raadde zaken af. Ging ook allemaal heel traag en kwam pas half 10 ipv tussen 19:00-21;00.

Vriendelijke arts, vaccinatie prima gezet!

Prettige ervaring, vriendelijke arts, kwam op tijd, vaccineert perfect!

Bovenverwachting!

Door vriend getipt over de mogelijkheid van thuis vaccinatie. Wat een goede beslissing! Vakkundig, doelgericht, super aardig, informatief en ook nog een spoed recept en medicijnen op tijd voor mijn vertrek verzorgd! Wat een service, bedankt, ik raad het iedereen aan!

Vriendelijk, duidelijk, goede informatie,

Nam alle tijd en heeft me. Goed en heel vriendelijk geïnformeerd

Goed geregeld en op afgesproken tijd.

2e afspraak dit jaar, ook nu alles goed geregeld.

Perfect!

Dit is ideaal en scheelt reistijd

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp