Aardige dokter die zeer vriendelijk en behulpzaam was. Kreeg de informatie die ik verwachtte en er was voldoende ruimte om vragen te stellen. De prikken zetten, verliep niet pijnloos. Heel fijn dat je zo thuis je voorbereiding voor een reis op orde kunt maken.

Uitstekende service.

Goede service en vriendelijk op tijd. voor herhaling zeker gebruikmaken van jullie.

Zorgvuldig en professioneel

Zie boven.

Duidelijk allemaal. Medewerker was op tijd en de informatie was helder.

Prettige ervaring, goede uitleg.

Het was fijn om aan huis uitleg en advies te krijgen van een deskundige op het gebied van reisvaccinaties.

Prima geregeld

Alles goed doorgenomen en fijn gesprek. Top!!!

Fijne uitleg en snel geregeld

De medewerker kwam aan huis en heeft duidelijk alles uitgelegd omtrent de ziektes en vaccinaties. De vaccinaties werden ook snel en goed gezet.

Lange wachttijd maar kundige vriendelijke arts

Wij kregen een tijdsvolgorde tussen 20.00 en 2200 uur. Om 09.20 werd gebeld dat het iets later zou worden. Rond 22.10 uur. Toen een sms dat het tussen 22.33 en 23.03 uur zou worden. Uiteindelijk was de arts er pas om 23.05 uur! Eer wij dus klaar waren was het rond 23.45 uur. Ik vind dat wij veel te lang moesten wachten! Zij heeft verder kundig haar taken uitgevoerd en was vriendelijk maar ik vind dit echt geen goede planning. Omdat het ook nog zou kunnen dat zij eerder dan 20.00 uur zou kunnen komen en de tijd tussen 1800 en 20.00 uur ook bereikbaar moesten zijn, zaten wij dus al vanaf 1800 uur te wachten.

Gemakkelijk en duidelijk

Fijn dat het aan huis mogelijk is. Een duidelijke uitleg, waarbij de kennis van de vaccineerder uit bleek

Gewoon prima, niets op aan te merken

SMS systeem, was zoals bij bijna alle bedrijven te laat.

heel handig

heel handig dat ze aan huis komen

Prima geregeld

Planning is duidelijk aangegeven, netjes geholpen. Helemaal prima.

Fijn en snelle afhandeling

Ging heel gemakkelijk

Geweldige manier van vaccineren

Geweldig dat je online een afspraak kunt maken en dat zij aan huis komen. Duidelijke uitleg welke spuiten je nodig hebt voor een bepaald land. Netjes geregeld. Indien een spuit herhaald moet worden, krijg je keurig een mailtje thuis gestuurd.

Goed geholpen

Zeer aardige , rustige dame kwam bij ons langs. Goed geadviseerd van wat het beste was.

Prettig

Makkelijk afspraak maken, goede uitleg en vriendelijk medewerkers.

Prettige ervaring

Fijn dat de vaccinatie thuis geplaatst kon worden. Alle gezinsleden tegelijk. Naast informatie over de vaccinatie kregen we ook advies over andere voorkomende situaties.

Goed geregeld maar reisarts was zakelijk en koud

Heel goed geregeld. Fijn dat ze aan huis komen maar wat was die reisarts koud en zakelijk. Er mag wel wat meer menselijkheid zitten bij een arts.

Makkelijk, efficiënt en goede service

Super makkelijk!

Duidelijk advies en snel geregeld

Ontzettend handig dat dit het weekend kan en dan ook nog laat in de middag. Mijn oudste dochter en ik werken allebei in de zorg (dus onregelmatige tijden) , jongste nog naar middelbare school, partner met drukke baan die zelden overdag kan. Vind dan maar eens een geschikt moment. Dit was echt ideaal voor ons. Superleuke en kundige arts. Echt top geregeld

Super vriendelijk en uitstekende verzorging

Fijn om thuis in eigen omgeving te zijn. Scheelt enorm met een prikangst

Prettige ontmoeting, netjes en efficiënt

Prettige ontmoeting, netjes en efficiënt.

Snel en voldoende geïnformeerd. Ook waren de prikken snel en pijnloos. Tijdsbestek werd van te voren nog wat specifieker, altijd fijn.

Fijne arts!

Heel prettig dat de vaccinaties aan huis worden gegeven, op een tijdstip en dag naar keuze (zelfs in het weekend!) Prettige communicatie door de kundige arts. Zeker tevreden.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp