Deskundig advies

Fijn contact en deskundig advies

Fijn dat het zo kan!

Vanwege drukte met werk hebben we gekozen voor een vaccinatie aan huis: zo fijn dat dat kan! Tevens was de arts een leuke, goedgehumeurde man.

Heel fijn!

Vriendelijke mevrouw, veel informatie gekregen over hoe ik zo veilig mogelijk op vakantie kan. Ook zijn de spuiten heel goed gezet. Dat stelde niks voor. Ik was de dag er na wel een beetje ziek (4 uur op bed gelegen door misselijkheid). Savonds was het weer over.

fantastie's.

super goed meegewerkt met mijn wensen. uit dieps van mijn hart dank je wel.

Aan huis, op tijd, goed geïnformeerd en zorgvuldig

Aan huis, op tijd, goed geïnformeerd en zorgvuldig

Prettig bezoek vriendelijk en rustig en informatief

Prettig makkelijk en duidelijk consult gehad

Snelle service en duidelijk advies

Makkelijk om een afspraak in te plannen. Snelle afspraak mogelijkheid en een vriendelijke dame die duidelijke uitleg gaf en vlot alle injecties plaatst. Ook overig advies was erg fijn. Ze heeft ons uitstekend geholpen.

deskundig, vriendelijk, snel en gemakkelijk

vriendelijke arts, goede voorlichting, ze kon goed prikken. Ook was er nagekeken of voor de medicijnen die onze jongens al gebruiken een verklaring nodig is.

Goed uitleg van advies en behandeling.

Gemoedelijke sfeer Goed uitleg van het reis advies en vaccinatie procedure. Zeker een aanrader om hier te laten vaccineren.

Zeer goede ervaring.

Super dat het op deze manier kon!

Het bezoek was fijn en het ging super snel! Alleen jammer dat het online invullen van gegevens niet zo gemakkelijk ging.. ondanks dat zou ik het alsnog aan anderen aanbevelen!

kundig en flexibel

zeer hulpvaardig met het (bijna last minute toch nog) wijzigen van mijn tijdstip! Normaal kost dit 50 euro vanwege benutte dokterstijd.

Professioneel en buitengewoon praktisch!

Prettig, handig en snel geregeld.

Eenvoudig vorm van tijd besparing

Dat is onze derde keer met thuisvaccinatie. Snel en makkelijk. Besparing van je tijd. Aardige personeel. We zijn helemaal tevreden.

Professionele en sympathieke arts

Op korte termijn een afspraak kunnen maken bij mij in de buurt. Twee weken waar GGD pas maanden later een afspraak kon inplannen. Tegen dezelfde prijs. "Klantvriendelijke" behandeling. Goede voorlichting door de arts.

Snel, soepel en pijnloos

Goede voorlichting en behandeling.

Confortabel, vlot en vriendelijk

Entree gebouw nodigt ‘s avonds niet uit.

Netjes op tijd bij mij thuis, goede voorlichting, echter niet echt goedkoop.

Zeer flexibel en meedenkend

Er werd met mij meegedacht en voor en nadelen benoemd om keuzes te maken. Daarnaast flexibel omdat ik op een ander tijdstip dan gepland kwam en toch werd geholpen.

Prettige ervaring, vriendelijk en professioneel

Prettige ervaring om de arts met de vaccinaties thuis langs te laten komen. De arts was vriendelijk, zeer ervaren en professioneel

Prettige ervaring, goed voorbereid en voldoende info.

n.v.t.

Top, aanrader!

Wij hebben al meerdere malen gebruik gemaakt van thuisvaccinatie.nl en altijd naar volle tevredenheid. Fijne en vriendelijke artsen die meedenken en goed advies geven.

positief

correcte verzorging