Een aanrader

Thuisvaccinatie is prettig omdat je de afspraak kunt plannen in je eigen huiskamer! Dit is voor cliënten met prikangst een groot voordeel omdat de vaccinatie plaats vindt in zijn/haar eigen omgeving.

Een aanrader

Prima service aan huis

Snel en goed geregeld, zelfs in het weekend en aan huis!!!

Goed geregeld

Gewoon Prima

Goed geregeld en behulpzame arts

Alles tot in de puntjes geregeld. Van te voren krijg je nog een SMS, zodat je precies weet hoe laat de arts kan komen.

Met 10 minuten was het klaar

Het was snel klaar en je kan nog even vragen stellen.

Een aanrader!

In mijn werkzame leven bij Defensie ben ik frequent gevaccineerd, zowel door NL geneeskundig personeel als door buitenlanders. In de vergelijking was dit een uiterst plezante ervaring, zowel qua comfort, kennis en prikken. Hele goede voorlichting over effecten van de vaccinaties. Over een goede twee weken nogmaals voor een herhaalvaccinatie. Ondanks de inherente tegenstrijdigheid, ik kijk er naar uit.

DE tijd voor het doornemen van het vaccinatie boekje en uitleg

Vriendelijke kundige arts. Ze gaf zelfs wat extra reistips over onze aanstaande reis

Gewoon erg goed

Goede en duidelijke uitleg. Vriendelijke arts.

Prettige duidelijk vriendelijke ervaring.

Ik ben goed geïnformeerd door thuisvaccinatie. De afspraak was snel gemaakt, veel keuze. Er is goed met mij gecommuniceerd. Tijdens de afspraak een hele vriendelijke arts, zij heeft mij prettig behandeld en nam de tijd om alles uit te leggen. Ik zou dit iedereen aanraden.

uitstekend

Zeer professioneel en kundig. Daarnaast prettig in omgang.

uitstekend

Zeer professioneel en kundig. Daarnaast prettig in omgang.

super

Vooral de communicatie vooraf is erg handig. Eerst een globaal tijdslot per mail, dan een wat nauwkeuriger tijdslot per mail en vervolgens per sms nog twee berichten waarbij het tijdslot nog nauwkeuriger wordt aangegeven. Dat is echt een goede service. Het consult zelf is prettig en goed, goede informatieverstrekking en vriendelijke behandeling. Ik ga dit de volgende keer beslist weer zo doen.

Goed geregeld superfijn

Fijn, dat je de deur niet uit , hoeft goede communicatie . Duidelijke afhandeling en uitleg

De thuisvaccinatie arts gaf goed advies en het consult duurde vrij kort. De aankomst tijd van de arts werd van te voren aangegeven met een tijdsbestek van een uur wat ook prettig was.

Prima geregeld

Keurig op tijd zoals afgesproken en ben zeer vriendelijk te woord gestaan

Ideaal dat er iemand bij je thuis komt.

Ideaal dat er iemand bij je thuis komt.

Uiterst prettige ervaring

Heel fijn!

Perfecte service

Duidelijke uitleg over de vaccinatie door de arts.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp