Netjes op tijd, goede uitleg, vriendelijk.

zie bovenstaande

Netjes op tijd, goede uitleg, vriendelijk.

zie bovenstaande

Snel en efficiënt

Heel fijn dat het thuis kan.

Professioneel, gemakkelijk, betrouwbaar.

Gemakkelijk geregeld. Aan huis. Professioneel.

Professioneel, gemakkelijk, betrouwbaar.

Gemakkelijk geregeld. Aan huis. Professioneel.

Niets op aan te merken.

Niets op aan te merken.

Duidelijke uitleg, erg fijn

De arts gaf mij een uitgebreide en duidelijke uitleg over de inentingen die ik zou krijgen en waar ik rekening mee moest houden tijdens mijn reis. Ze nam echt de tijd hiervoor en dat was erg prettig.

makkelijk en duidelijk

Duidelijke uitleg, erg fijn

Keurig op tijd en verzorgd met duidelijke uitleg

Zie boven

Snel

Goed en snel

Fijne arts

De arts was er aardig! En het is extra makkelijk dat die gewoon aan huis komt. Ook veel uitleg gekregen over het land waar ik naar toe ga.

Prima geregeld

Op een hele fijne manier werd alles uitgelegd en gedaan

Fijne arts

Efficient, ter zaken kundig, goede uitleg van de vaccinaties en goede adviezen

Ik ben heel tevreden met de procedure van thuisvaccinatie. geen lange wachttijden, een goede uitleg voor het waarom van de vaccinaties en de duur van bescherming, adviezen over het land waar je naar toe gaat, kortom gewoon prima geregeld.

Super service

Goede communicatie, super service. Zorgvuldige arts

Snel en goed werk

Een aanrader

Thuisvaccinatie is prettig omdat je de afspraak kunt plannen in je eigen huiskamer! Dit is voor cliënten met prikangst een groot voordeel omdat de vaccinatie plaats vindt in zijn/haar eigen omgeving.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp