goede informatie en uitleg

goede informatie en uitleg

Prima service, vriendelijk en professioneel

Prima service en professioneel

Komen thuis en nemen de tijd voor je

Ik heb een afspraak gemaakt om inentingen te krijgen . De arts kwam aan huis . Was erg vriendelijk geduldig . Geheel niet gehaast wat je soms bij artsen wel hebt. Gaf goede informatie en advies . Het was een heel fijne ervaring

prima geregeld

goede communicatie vooraf, en in het afgesproken tijdsvak de arts aanwezig, informatief gesprek gehad.

Makkelijk en duidelijk

Heb er al enkele malen gebruik van gemaakt en werkt prima

Goede uitleg

Goede uitlag, zeer goed geholpen. Netjes geregeld.

Goede communicatie, vriendelijke mevrouw die de vaccinatie kwam doen. Zeer aanbevolen.

Fijn geholpen

Alleen lang aan telefoon moeten wachten .

De meneer kwam tussen de afgesproken tijd. Lux dat ze thuis komen. Snelle vaccinatie en goede uitleg. Prima dus.

De meneer kwam tussen de afgesproken tijd. Vaccinatie ging snel. Ook kreeg ik de nodige uitleg. Lux dat ze thuiskomen, prima dus.

Goede ervaring.

Goede ervaring goede raad en goede informatie.

Goede ervaring.

Goede ervaring goede raad en goede informatie.

Snel, volledig en vriendelijk

Een vriendelijke arts heeft ons snel en vakkundig van de reisvaccinatie voorzien. Daarnaast nog extra informatie gegeven over de risicos in het land en wat te doen als we onverhoopt ziek worden.

Snel, volledig en vriendelijk

Goed en op tijd

Goed en op tijd !!!

fijne vacinatie proceduren en goed advies, maar telefonisch contact is lastig

Heel fijn hoe de verpleegkundige de injecties toediende en rekening houd met de angsten van de kinderen. Ook goed advies over de vaccinaties in algemene zin. Verbeterpunt is de telefonisch benaderbaarheid. Krijg meerder keren niemand aan de lijn en wordt niet terug gebeld.

fijne vacinatie proceduren en goed advies, maar telefonisch contact is lastig

Prettig en professioneel geholpen

Goed binnen de afgesproken tijd bezocht door zeer deskundig en bevlogen arts welke rustig de tijd nam om alles uit te leggen en ons te informeren omtrent de eventueel te nemen maatregelen. Ons ook gewezen op de risico’s welke aan reizen naar oosterse landen zijn verbonden.

Prettig en professioneel geholpen

Warrige aanwezigheid, spuiten te weinig en te veel

Onze dokter was de vaccinaties van 2 van de 4 mensen vergeten. En heeft 1 spuit gezet zonder vaccin, waardoor onze dochter 3 spuiten moest ipv 2.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp