zeer prettige ervaringen - deskundige arts

Prima, ondanks de wat chaotische setting (woonkamer werd verbouwd) heeft de arts prima werk afgeleverd. Arts nam contact op met deskundige bij twijfel en bleek niet van allen vaccins de juiste in voldoende voorraad mee te hebben. Heeft dit ter plekke opgelost en was bereid om later nog te terug te komen

Ideaal

Wat fijn de uitgebreide uitleg over wat er nodig is. Ook handig dat het kan op het tijdstip wat ons goed uitkomt!

Ideaal

Duidelijke info vooraf. Zeer prettig om gewoon thuis te worden gevaccineerd. Vriendelijk en professioneel geholpen.

Prima, geen op of aan merkingen

Netjes geholpen. Kwam binnen het tijdsbestek. Nam de tijd. Voldoende ervaring met vaccineren.

Super fijn om thuis gevaccineerd te worden!

Mijn zoon heeft prikangst. De verpleegkundige ging er geweldig mee om. Fijn om in eigen omgeving gevaccineerd te worden!

Prima geen gekke dingen goede info en was mooi op tijd.

Adequaat

De arts leek erg vermoeid en was niet erg duidelijk

Prettig

Goed geïnformeerd en begeleid

Handig en zeer goede uitleg

Kwamen volgens tijdschema, namen de tijd om alles goed uit te leggen.

Uiterst vriendelijke en deskundige arts

Vanaf het begin was er goede communicatie met de organisatie en daarna ook met de arts.

Makkelijk en kundig

De afspraak was keurig op tijd. Uitleg was helder en kundig.

Goede service en makkelijke manier van vaccineren

Gemak dient de mens

Kundig, fijne arts die alles goed uitzoekt en uit legt

Klantvriendelijk

Vriendelijke dame aan de telefoon voor een last minute afspraak! En super Vriendelijke arts

Super fyn

Zeer goed en betrouwbaar

Al vele malen thuisvaccinatie ingeschakeld, altijd vertrouwd!

Jammer dat ‘ie later kwam dan de bedoeling was. Misschien via app duidelijker een wijzigende tijdsafspraak doorgeven. Anders was ‘t een 10 geweest.

Goed geïnformeerd en snel ingeënt, prima service door jonge en goed voorbereide arts.

We moeten worden ingeënt omdat we in januari voor 3 weken naar Thailand gaan. Dat is gisteren door een van uw artsen gebeurd. Nadat we eerst uitvoerig worden ingelicht over de mogelijkheden, heeft deze arts ons heel fijntjes geprikt. Hij heeft ons uiteindelijk ingeënt tegen DTP en hepatitis A. Voor mijn vrouw heeft hij ons ook geadviseerd om antibiotica tegen buikgriep of diarree mee te nemen. Dit wordt door Thuisvaccinatie geregeld.

Hele vriendelijke kundige meneer

Super service

Ideaal dat de inentingen thuis geplaatst kunnen worden. Helemaal met gezin van 5 op deze manier uitstekend te plannen

Fijn en snel geregeld

Fijne verpleegkundige, goed uitleg ook mbt vaccinatie voor kinderen en babies.

Aardige arts

Goeie service. De arts had alle geduld met ons.

Fijn dat het aan huis mogelijk is

Heel fijn dat ze aan huis komen. Kwam binnen de afgesproken tijd. Wist veel te vertellen over de ziektes die voor kunnen komen op Bali. Prikken waren snel gezet.

Goede service en advies.

Goed en deskundig uitgevoerd

De arts heeft ons uitvoerig en deskundig alles uitgelegd over onze reis top!

De arts kwam binnen de tijdsafspraak. Vriendelijke arts. Alles rustig uitgelegd en wat folders met info. Ik wilde alleen 2 vaccins.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp