prima verlopen. Mooi dat we met 4 tegelijk konden, op locatie (niet thuis), maar dat was prima, want last minute geregeld.

Uitstekend.

Een makkelijke en prettige manier om je te laten vaccineren.

Erg vriendelijke arts.

De arts was erg vriendelijk en gaf heel goed advies over de vaccinaties en bijwerkingen. We zijn meer te weten gekomen over de vaccinaties en de gevolgen van de ziektes.

Plezierig en op tijd.

Heel fijn aan huis

Prettige arts, alles wordt goed uitgelegd. Fijn op een tijdstip naar keuze en thuis.

aardige man met goede uitleg.

was mooi op tijd op afspraak nam gegevens door werkten vlot.

Duidelijk, Goed advies en lekker makkelijk vanuit thuis te regelen

Snel, duidelijk en vriendelijke mensen!

Duidelijke informatie gekregen, afspraken worden nagekomen en alles is goed verlopen!

Snelle en prettige vaccinatie

Er werd duidelijk aan mij uitgelegd wat de bedoeling was en welke vaccinaties er gezet zouden worden, ik werd geholpen door een ontzettend aardige mevrouw en voelde mij op m’n gemak. Ik zou dit iedereen aanraden!

Kundig, goed advies en ontzettend praktisch

Zie hierboven

Goed geregeld, werkelijk alles

De eerste afspraak kreeg ook online niet bevestigd. Maar 1 snel telefoontje en het was geregeld

Handig en efficiënt

Heel handig en efficiënt dat we met het hele reisgezelschap (6 personen) in 1 keer zijn geholpen. De uitvoering was wat onpersoonlijk. En we hebben ons verbaasd over het feit dat er geen hygiëne maatregelen werden gehanteerd (handen wassen/desinfecteren e.d.) De aanvullende info was zeer nuttig.

Perfect geregeld.

Erg goede uitleg en benadering.

Top service, snel en gemakkelijk

Thuis laten vaccineren voor een reis naar Azië, ze waren op tijd bij ons en de jongeman ging hygiënisch en vlot te werk. Hele fijne ervaring!

Ideaal!

Het maken van een afspraak via de website gaat gemakkelijk. Daarna goede en duidelijke communicatie per mail over de procedure. Door omstandigheden is de afspraak vanuit Thuisvaccinatie een keer verzet. Ik kreeg daarvoor een vriendelijke medewerker aan de telefoon, die meedenkt in oplossingen. De arts kwam op het afgesproken tijdstip en nam alle tijd om een en ander uit te leggen en mijn vragen te beantwoorden en advies te geven.

Aanrader

Arts belde voor vertrek zodat je wist hoe laat de arts arriveerde. Hij nam goed de tijd om alles uit te leggen. Vaccineren was zo gebeurd. Zou het iedereen aanraden!

Deskundig personeel

Medewerker was vriendelijk en gaf duidelijke uitleg. Omdat de vaccinatie voor een kind was nam de medewerker hiervoor ruim tijd.

Makkelijk en goede service

Zo makkelijk dat ze thuis komen in de avonduren. De arts die kwam gaf duidelijke uitleg en nam de tijd voor mijn dochter met prikangst. Super, volgende keer weer thuisvaccinatie.nl

Geweldig!

Je hoeft er niet voor de deur uit. Aardige mevrouw en je krijgt keurige uitleg.

Fantastisch deze service aan huis. Goed uitgebreid consult ook.

Vriendelijke dokter die een duidelijke uitleg gaf!

Erg fijn dat het thuis kan,goede uitleg,prikken niet gevoeld

Professioneel

Een aanrader. Goed advies en professioneel.

Heel prettig

Heel kundig alles uitgelegd

Duidelijke uitleg over de prikken die je krijgt en waar deze voor nodig zijn. De medewerker die wij hadden was prima in het hier boven genoemde en met de nodige humor. Was overigens prima optijd bij ons thuis. Ga zo door zou ik zeggen

Geweldig goeie service

Goeie service. Goeie uitleg. Afspraak mooi op tijd.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp