Fijne uitleg als je vragen hebt. Vriendelijk en behulpzaam. Vind echt fijn via jullie vaccinaties te kunnen verkrijgen.

Perfect geregeld

Mooi op tijd…aardig, goede uitleg…

De persoon was erg duidelijk en erg vriendelijk

goede voorlichting

makkelijk thuis en goede informatie

prettig, snelle service

De datum die als eerst mogelijk was, was niet super dichtbij, maar nog zeker ruim op tijd voor mijn reis. De vaccinatie-medewerker die thuis kwam was erg beleefd en gaf goede uitleg! De afspraak was snel voorbij en als prettig ervaren.

Makkelijk, snel en prima uitleg over de benodigde reisinformatie. Vriendelijke man. Alles op tijd geregeld.

Vakkundig en betrouwbaar

Vriendelijke man

Goede communicatie en service

Goed op de hoogte gehouden van de afspraak Goede uitleg over de vaccinatie Prima service

Duidelijke site, goede info, heldere afspraken en fijne service. Alles ging precies zoals gepland.

Prima geregeld

Goed advies, alles op tijd geregeld

supermakkelijk, vakkundig, op tijd en aardig.

Goed advies, duidelijk en niet proberen "extra" te verkopen dan nodig. Hele aardige vrouw, ingelezen in onze reis en verstand van zaken. Goed geprikt.

Super goed en vriendelijk

Hij nam echt de tijd om te kijken wat we wel of niet moesten hebben en was heel erg vriendelijk. We vonden het echte een fijne ervaring.

Gemakkelijk en deskundig

Zo handig dat de arts gewoon komt op de tijd en plaats die je aangeeft! Naast de afgesproken vaccinatie ook nog goed van gedachten kunnen wisselen over welke vaccins verder nog gepast zouden kunnen zijn gezien mijn reisplannen en leeftijd. Ik werd deskundig geadviseerd en de arts had overduidelijk plezier in zijn werk, waardoor het naast een nuttige ontmoeting ook gewoon erg leuk was. Complimenten!

Prettig, professioneel en klantvriendelijk

Informatie vooraf was duidelijk, ook is Thuisvaccinatie goed te bereiken voor aanvullende vragen. Medewerkers zijn vriendelijk en professioneel.

Gemakkelijker kan het niet! Op de afgesproken tijd, vriendelijk en correct kwam de arts bij mij thuis. Vaccinatie werd gezet nadat het gele boekje was gezien en mijn id! Na nog wat informatie en de vraag of ik nog vragen had is de medewerker vertrokken. Kortom ik ben super tevreden.

Duidelijke uitleg en advies.

Het was erg duidelijk! Heel professioneel en vriendelijk! Er werd alle tijd voor ons genomen. Bedankt!

Geven goed aan wanneer ze komen. Tijdslot word verkleind dag van te voren en op de dag krijg je netjes een sms met dat ze er binnen 15minuten zijn

top

Goed en deskundig advies

Van te voren werd al aangegeven hoe laat wij de arts konden verwachten. Ze was keurig op tijd. Alles was goed voorbereid en ze had alle spullen / vaccinaties bij zich. Het prikken ging zonder mankeren. Ook kregen we nog goed, uitgebreid en deskundig advies voor onze reis. Wel jammer dat er geen afspraak ingepland kon worden voor onze tweede rabiësvaccinatie.

Duidelijke communicatie, zeer vakkundig en professioneel! Aanrader!

Advies, overleg, vriendelijk, komen thuis wanneer het jou uitkomt. Dus gewoonweg super.

Goede service en fijn dat ze samenwerken met mijn verzekeraar

Had graat iets meer (realtime) info over de exacte tijd willen hebben of een telefoonnummer zodat ik kon bellen dat ik even 10 minuutjes van huis was tijdens het tijdvak.

fantastische mensen

Alle keren ( 3 x )dat de mensen van thuisvaccinatie geweest zijn was de ervaring fantastisch. rustig en uitgebreide uitleg en aandacht. Van de injecties nauwelijks iets gevoeld of gemerkt.

Super!

Hele fijne, vriendelijke arts. Duidelijke uitleg

Prima!

Heel makkelijk!