Super eenvoudig en professioneel

Afspraak eenvoudig online gemaakt. Vaccinatie eenvoudig thuis gekregen en de arts nam de tijd om alles uit te leggen. Factuur wordt rechtstreeks naar zorgverzekeraar gestuurd. Ik raad het iedereen aan.

fantastische service

goede volledige uitleg, kijken fijn mee. ook telefonisch goed bereikbaar voor vragen. dokter kwam later dan verwacht en heeft dit fijn overlegd. dankjewel voor de fijne service

Prettig en professioneel

De eerste vrouw die bij ons thuis kwam was zeer ervaren, had ruime kennis over de prikken en was heel aardig en geïnteresseerd. De tweede meneer was iets minder ervaren en wat minder persoonlijk, maar verder prima.

Prima service en uitleg

Bijzonder aangenaam contact.

Grote kennis van zaken.

Helder, vriendelijk, compleet

Ideaal aan huis, goed advies.

De arts kwam in het aangegeven tijdvak op huisbezoek. We hebben mijn reis doorgenomen en welke vaccinaties daarbij passen.

Prettig en relaxt

Het is fijn om gewoon thuis je vaccinatie te kunnen krijgen. Fijne man en duidelijke uitleg

Makkelijk

Wel vervelend dat jullie telefonisch slecht bereikbaar zijn in het weekend. Ik belde zaterdag om 13 uur, maar kreeg antwoordapparaat dat jullie gesloten waren, met vervolgens het riedeltje van tel. bereikbaarheid op zaterdag tot 15 uur???

Geheel naar vlgs afspraak

Attent vriendelijk en deskundig

FIJNE ERVARING

Een erg lieve mevrouw en duidelijke uitleg! Zeker een aanrader om via thuisvaccinatie de vaccinaties te halen.

Fijne methode

De arts kwam op de afgesproken tijd. Zij was deskundig en heeft alles goed uitgelegd. Beide hadden wij 3 vaccinaties nodig.

Goede service :thuisprikken

Goed gevaccineerd, prima, vriendelijke bejegening en goede uitleg over vaccinatie en reis naar Bali (waar ik alert op moet zijn )

Helder, gemakkelijk

Helder verhaal, gemakkelijk aan huis

hjk

jjhj

Snel en vakkundig gereageerd

Reageren snel en vakkundig op vragen en mail. Binnen een week vaccinatie aan huis. Super tevreden

Heel handig dat ze bij je thuis langskomen!

Goede dienstverlening aan huis. Duidelijke en vriendelijke uitleg en pijnloze DTP prik.

Vriendelijk en klantgericht

Duidelijke uitleg over de voor en nadelen en de eventuele risico’s.

Ideaal!

Superfijn dat de arts bij je thuiskomt en keurig op tijd. Ik vond hem wel wat gehaast overkomen. De afspraak is online makkelijk te regelen.

Ideale dienstverlening

Perfecte communicatie m.b.t. tijdstip van arriveren. Vriendelijke dame over de vloer. Eerlijk/transparant advies. Super relaxt dat het thuis kan!

Ter zaken deskundig

Fijne ervaring vriendelijke dokter Gaf nog tips mee, en heel fijn dat je gewoon thuis kan blijven

Handig en professioneel

Duidelijk uitleg, snel afgehandeld.

Uit de kunst

Jammer dat ze geen malariapillen bij ,ich hebben..dan was het helemaal top. Jullie weren nl bestemming en dagen.

Vriendelijke man. Snel geprikt , veel nuttige informatie voor onze reis

Fijne uitleg als je vragen hebt. Vriendelijk en behulpzaam. Vind echt fijn via jullie vaccinaties te kunnen verkrijgen.

Opaallaan 1212

2132LN Hoofddorp